merhabalar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ben 28.01.2010 tarihinde 2 evliliğimi yaptım eşiminde 2 evliliğidir evlenirken sadece bana sinüstüm var demişti ben de önemli değil gerekli muayyenin Ankara’da yaptırım dedim eşim çorumdaydı evlendik Ankara’da dış kapı hastanesinden KBB bölümünden doçent doktordan zorda olsa ameliyat için gün almıştık çünkü doktor ameliyatı gerek yok demişti tam ameliyat günü yaklaşmışken eşim annesi babası geldiler biz burada ameliyat yaptırmayacağı çorumda muayene ettireceğiz diye eşi mide alıp gittiler Yozgat’ta özel bir hastaneye gitmişler 1 ay ilaç tedavisi yapacağız diye 1 ay sonraya gün vermişler 1ay sonra tekrar gidiyor eşim yine 1 ay sonra gel demişler fakat her gidişinde en az 15 gün ailesinin yanında duruyor eve geldiğinde doktor ameliyat yapacak diyordu 3 gidişinde bende gittim Yozgat’ta doktor muayene etti ameliyatlık birse yok dedi
eşim ve ailesi hemen başladı bu doktor iyi değil diye ve bu arda eşimde alerjik astımı olduğunu öğrendim daha önce bana söylememişti doktor söyledi Ankara’ya geldik ve daha sonra eşimin hamile kalmıştı bu arada benim ilk evliliğimden bir çocuğum vardı velayeti bende 2. evliliğimi yaparken eşime söylemişti oda kabul etmişti eşimin doğumu son aylarında astım dolayısıyla sürekli nefesi kesiliyordu ve hemen hemen Ankara’da gitmediğimiz hastane kalmadı hem özel hem devlet hastanesi olarak doğuma 15 gün kala Zekai Tahir kadın hastalıkları hastanesinde 1 hafta kaldı astım dolayısıyla doğumu zor oldu doğumdan sonra yine çeşitli hastanelere gittik fakat hemen hemen hepsi hastalığını tedavisi olmadığını ilaçlarının düzenli kullanmasını söyledi eşim ve ailesi sinüzitten dolayı deyip durdular fakat doktorlar bunun astımdan dolayı olduğunu söyledilerse de inanmadılar ve doğumdan 15 gün sonra yine ailesi eşimi alıp çoruma götürdüler çorumda özel bir hastanede sinüzit ameliyatı oldu ve bu mahanayla kızımı sütten kesti ve tam 3 ay çorumda ailesinin yanında durdu 3 ay sonra Ankara’ya geldik ve geldikten sonra evde sürekli kavgalar başladı ilk evliğimin den olan oğlumu istememeye başladı artık kavgası günümüz geçmiyordu sonra ramazan bayramında çoruma gideceğim dedi ve bu yüzden dolayı kavga ettik yeni geldin dedim bu bayram duruda kurban bayramına gideriz dedim fakat sen bana karışamasın ben istediğim yere giderim gibi laflar söyledi bayramdan 1 hafta sonra ailesi geldi konu açılmadı fakat hastayım diyerek 3 .4 kere daha hastaneye gitti doktorlar yine alerjik astım hastalığın olduğu için yapacak bir şeyleri olamadığını ilaçlarının düzelin kullanılmasını söylediler eşim yine çoruma gideceğim diye kavga ettik kavgadan bir gün sonra oğluma ders çalıştırırken eşim kızma mama vermemi söyledi bende ders çalıştırdığım söyleyip kendisini vermesini söyledi oda ben şuan filime bakıyorum mama vermem dedi ve kavga ettik ailesi Ankara’da abisini yanındalardı ailesine telefon etti ve ailesi geldi ve babası hastaneye götüreceğim deyip çoruma gittiler 1 hafta sonra bende çoruma gittim ailesi muayenesi var muayenesi bitince getireceğiz dediler bu böyle bir ay sürdü her gittiğimde hastane mahanasıyla göndermediler en son gittiğim oğlumu istemediğini söyledi oğlunu gönder öyle gelirim dedi bende ilk başta kabul ettin şimdi niye kabul etmiyorsun dediğim o zaman kabul ettim şimdi etmiyorum dedi ve 1 hafta sonra nafaka davası açtı ve bu arada araştırdığımda nişanlısında ayrılmış ziynet eşyalarını vermemiş daha sonra evlenmiş 8 ay evli kaldıktan sonra hastane mahanasıyla boşanmış ziynet eşyalarını vermemiş ve yine ziynet eşyalarında götürdü benim nasıl bir yol izlemem gerekli milletin altınlarını toplayı toplayıp götürmüş dava açarsam kusurlu olurmuyum bana bir yol gösterirseniz sevinin irim
saygılarımla arz ederim
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku