merhaba
benim bir tanıdığım kokain kullanıyor sadece içici fakat kendini akıllı zannedip satıcıyla mesajlaşırken kokainde indirim yapmasını istiyor fiyatı indirirse başkalarınında kokain alacağını yazıyor. satıcıların telefonu dinlemede olduğu için arkadaşımın mesajıda takibe takılıyor ve böylelikle yakalanıyor.yakalandığında üzerinde mal yokmuş satıcıyla buluştuğu yerde yakalanıyor fakat 2 satıcıda ifadelerinde arkadaşımdan için o benim arkadaşım yol masrafımı karşılıyor bende kokain alıp geliyorum burda içiyoruz ve geri dönüyorum diyor. şuan tutuklu ara tahliyede nöbetci hakim cıkarmadı bu mesajdan dolayı şimdi mahkemesi 2 ay sonra 1. ağır ceza mahkemesinde davası görülecek.
şimdi biz bu adamın satıcı olmadığını nasıl kanıtlarız. 10gr ve 8 gr kokain geciyor konuşmalarda. birde bu adamın maddi durumu yok iyi sadece 1 senedir bunu kullanıyor ve yaşadığı şehirde iyi tanınmış bir iş adamı arkadaş ortamında içiyor ve devamı geliyor.
eğer satıcılıkla suclarınırsa ki ellerinde mesajdan başka hiçbir kanıt yok ne kadar ceza yer. ssadece içicil ten suclanırsa cezası ne olur.
lütfen biraz aydınlatırmısınız beni
şimdiden teşekkürler