ACİL ÇOK KRİTİK HAKARET DAVAM VE VERDİĞİM DELİL DAVANIN DÜŞMESİNDE ETKİLİ OLUR MU?
Aracımı bir x kişinin yanında satmıştım.Aracı belli bir kısmını senet yapmıştım.Aracı alan y kişi bu aracı yanında sattığım x kişiye 1800 tl'yi benden habersiz vermişti.

ben de merhametli iyi niyetli bir insan olduğum için aracı alan y kişiyi icraya vermedim.x kişiden paramı almaya çalıştım.x kişi 1800 tl'nin 750 sini vermiş 1050 tl sini vermemişti.Ben de internette yazılan bir kaç şikayetini gördüm.O x kişi ve firması hakkında beni dolandırdı diye yazmıştım.
Hakkımda dava açıldı hakaretten.ilk duruşmada x kişi bu parayı aracı ben sattım senet verdik.belli bir kısmını aldık belli bir kısmını bir aracı komisyonu olarak kestik dedi ve itiraf etti.Aracı alan y şahidini dinlenmesini istedik.Daha sonra ifademde SENETİ SÖZLEŞMEYİ ALIP YIRTTIĞINI benim canımı çok feci yaktığını ve bunu istemdışı yaptığımı söyledim ve şizofren teşhisiyle tedavi gördüğümü raporlarıyla sunduk.Hakim şahidin dinlenmesine luzum görmedi.beni adli tıp'a cezai ehliyet için sevk etti.KISACASI İNANMADI BANA.

bundan sonra aracı alan y kişisinden onda kalan sözleşmeyi bulmasını akıl ettim o da araştırdı ve buldum.sözleşmeyi x kişisi bana yardımcı olmak için hazırlamıştı.1800 tl nin satıcı olan bana verileceğini kendi eliyle yazmıştı.KENDİ ELİYLE YAZMAMASI KENDİ ŞAHİTLİĞİDİR dedim.Araca ben müşteri buldum.İnternetten ben müşteri buldum o kişinin yerinde tesadüfen oradaydık diye dilekçede tekrar ifade ettim.Y kişisi de defalarca baskı yaptığını parayı ver diye ve komisyon olmadığından onunda y kişisinin de haberi var diye dilekçede ifade ettim.Ben burada sadece dolandırıldım dedim diye yazdım küfür hakaret yok başka.Ayrıca .com sitesinden kendim ilan verdiğime dair yazılar istenebilir dedim.

1-Buna göre kendim temize çıkar mıyım?Ceza almadan.Çünkü ufak bir cezada alsam bana büyük tazminat davası açmasından korkuyorum.Kısacası sözleşmeyi dikkate alır mı hakim?Dava düşer mi?
2-İnternetten benim müşteriyi bulduğumu söyledi bana yardımcı olduğunu ve bunun için komisyon aldığını söyledi ama elimde o zaman sözleşme yoktu.Şimdi sözleşme var ama sözleşme olmadan neden hakim ona inandı itiraf ettiği halde?
3-Kısacası ceza almadan kurtulur muyum?AYRICA ADLİ TIPTAN GELEN YAZIYA GÖRE VE TEDAVİ OLDUĞUM HASTANEDEN GELEN YAZILARA GÖRE CEZA DEĞİL DE TEDAVİ ALIR MIYIM?