Merhaba
Avukatim ise iade davasi suresini kacirmi. Bildiginiz uzere ise iade davalari isden cikarilma tarihinden itibaren 1 ay sureyle acilabilir .. Avukatim bu sureyi kkacirmis.
Isden atildiktan 2gun sonra avukat tanidigima gittim. Benden vekelatname ve avukatlik ucreti istedi bunlari hemen o gun temin edip ona verdim. kendisi yasli oldugu icin davayi baska bir avukata verip acacagini soledi.
O tarihte ayni zamanda sirketim kidem tazminatini eksik yatirdigina dair sirkete oihtarname cekdi. bende bu islemlerden sonra kendi tanidigim avukata uzun bir sure ugramadim. daha sonra davayi arastirdigimda davanin benim basvurdugum ihtarname cekilen tarihten 4 ay sonra basladigini ve katbettigimizi davanin yargitayda oldugunu orendim.
simdi tanidigim avukata gittimde ben parayi avukata verdim o gec acmis dior. Davayi acan avukatta bana bu tarihte evraklari verdiler senden parayi ben almadim o yuzden bu tarihte actik diyor..

benim elimde avukata para verdigime dair herhangi bir evrak yok. tanidik oldugundan isteme geregi duymadim. sadece vekaletname ve hemen sonra cekilen ihtarnameler var. sizce ne yapmaliyim.. bu konuda bana yardimci olursaniz goruslerinizi belirtirseniz sevinirim...