sevgili arkadaşlar bundan 10 yıl önce bi ortaklık yaptık ama ben bu ortaktan 10 yıl sonra benim eski ortak para verdim alamadım diye benim ödediğim senet ve faturalar ile mahkemeye baş vuruyor ancak borç ve alacak ilişkisi olmayan eşim,oğlum da hem davaya konu oluyor hemde icrai işleme tabii oluyor bütütn bunlar olurken biz b
aşka bi şehirde normal yaşamımıza devam ediyoruz sonra oğluma ait evi icra yoluyla alacağına karşılık deyip satın alıyorlar,ancak ev üzerinde banka ipoteği mevcut olduğundan banka önce ipotek bedelini alıyor gerisi mechul,diğer taraftan evde bulunan kiracılar kirayı yatırmayınca iki ay sonra biz gayrimenkulun satıldığını öğreniyoruz,kısaca tapu iptal davası ile şimdilik gayri menkulu mahkeme oğluma iade etti,ancak kararda satışın iptali ve tedbirin devamına yazılı,ne şekilde hareket edeceğimizi bilemedik son çare sizlere müracaat ettik,oğluma evimi ben kendim bizzat para alarak sattım.çünki borclarım vardı ve oğlum bana yardımcı olacağını ama evin satışını şart koştu yani gayrimenkul ne devir ne hibe gerçek satış,ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.