Evliliğim dört ay sürdü bu süre içinde eşimin psikolojik rahatsızlığından dolayı istemediğim bir çok olayla karşılaştım.Daha evliliğin 2. haftasında intihar girişiminde bulundu deprasyon tedavisi gördüğüne dair elimde sağlık raporuda mevcut.Bir akşam üstü yemeğimizi yedikten sonra avukatı danışıp benden boşanmak istediğini şuanda kendi başına ailesinin evine gideceğini söylemsi üzerine havanın kararmasından ve deprasyon rahatsızlığı olmasından dolayı başına bir iş gelmesinden korktuğum için kendisini evine kadar refakat ettim.Ertesi gün saat 12:00 de karakola gidip kendisini döverek evden kovalıdığım iddiasıyla şikayetde bulunmuş adli tabiblikten de sol kol iç yüzeyinde kızarıklık şeklinde rapor almıştır. Bu rapora istinaden sulh cezaya da suç duyurusunda bulunmuştur.Daha mahmeye girmedim. Hakimde aleyhimde hiç işlemediğim bir eylemden dolayı ayrılık kararı verdi. Şuanda da eşya paylaşımını yaptık boşanma davam devam etmektedir. Haklı olduğumu mahkemede nasıl ispat edebilirim bana yardımcı olurmusunuz çünkü ben dövmedim sorduğum doktorlarda aradan 15 saat sonra geçen süreçte kızarıklık şekinde kalmayacağını bu izin kaybolacağı yada morarma şeklini dönüşeceğini söylemektedirler.[|)]