Merhabalar, yeni üye olduğum için konu - forum ilişkisinde bir hata varsa kaldırılmasını rica ediyor, kirlilik için kusura bakmamanızı diliyorum.

SporToto'ya tazminat davası ile ilgili arama yaptığım da durumumdan farklı bir konu ile karşılaştım o sebeple tekrar açma gereksinimi hissettim.

Elimde ufak bir meblağ ile oynanmış, ikramiyesi de oldukça ufak tutmuş bir iddaa kuponum var.

1) kuponun tuttuğundan ben, bayi, ve pek çok insan emin. herhangi bir yanlışlık ihtimaline karşı farklı kişiler tarafından kontrol edildi. iddaanın resmi sitesindeki sonuçlara göre kuponda ikramiye olması kesin.

2) diğer konudaki gibi kuponun iptal edilmiş olması söz konusu değil. kupon makineden çıktığı andan itibaren bende. (makineden çıkış anı dahil herhangi bir iptal, kuponu makineye geri atma veya kodlarını alma gibi bir durum söz konusu değil.)

3)kuponu hem iddaa'nın resmi sitesinden barkod sorgulama ile hemde bayi makinesinde kontrol ettiğimde ikramiye gözükmemektedir diyor.

4)iddaa sistemleri bazen sonuçları geç (saat olarak) yüklemektedir. bu sebeple bir kaç günlük süre bekleyip tekrar denediğimi de (sonuçların sisteme girilmemesi ulaşmaması vs bir durum söz konusu değil) belirtmek isterim.

bu durumlar altında, spor totoya zararımın karşılanması dışında (zira oldukça küçük bir miktar astarı yüzünden pahalı bir durum oluşacak dava masrafı vs.) bir tazminat davası açabilir miyim?

İddaa'nın bu şekilde kaç adet kuponu ikramiye gözükmemektedir ibaresiyle yırttırdığını merak etmekteyim.

Bu konudaki hukuki görüşlerinizi rica ederim.
Teşekkürler.