19/09/2007 tarihinde açtığım,boşanma davasına davalı taraf,boşanmanın reddi ve tazminat davasıyla karşı dava açtı,sonrasında bu iki ayrı dava birleştirildi,saçma sapan sebeplerle,avukatsız başlamam sebebiyle,yalancı şahitleri vs.sayesinde dava düştü,boşanma gerçekleşmedi,hancak tedbir nafakasını ödemeye devam ediyorum,davayı açmadan 5 ay önce evden ayrıldım ve ayrı yaşamaya başladık,hala da ayrı yaşıyoruz,bu süre zarfında hayatıma yeni birisi girdi,boşanamadığım eşiminde hayatında birden çok insan oldu ve halada birisiyle birlikte,internet ortamında birlikte çekilmiş resimleri,ilanı aşkları vs.leri dolaşıyor ve benimde elimde delil olarak tuttuğum bazı belge ve bilgiler mevcut,yaklaşık 6 yıldır sonuçlandırmadığım boaşanma isteğimi yeniden denemek istiyorum,halen soyadımı taşıyan boşanmaya çalıştığım eşim ki 19 yaşında bir erkek evlat sahibiyiz,yaşadığı hayat ile bu çocuğun da pisikolojisini olumsuz etkilemekte,davayı temyize gittik diye hatırlıyorum,3 sene şartı vs.ler konuşuluyor,ancak geçen bir avukatla sohbet ederken,"standart türk aile kadını gibi yaşayıp,seni mi bekliyor"diye sordu,hayır,gece klüpleri,barlar,eş dost toplantıları,erkek arkadaşlar ki eve alacak kadar ileri seviyede rahat tavırlarla yaşıyor....şimdi yeniden bu durumları bildiğimi kendisine söylerek anlaşmalı boşanmayı teklif edeceğim,kabul ederse 3 yıl şartına tabii kalmadan dava açabilirmiyiz,yada kabul etmezse de soyadımı lekelediğini düşündüğümden ben tazminatsız sadece soyadımı terketmesi için boşanma davası açabilirmiyim
davayı açmadan 5 ay önce evden ayrıldım ve ayrı yaşamaya başladık,hala da ayrı yaşıyoruz,bu süre zarfında hayatıma yeni birisi girdi,
Boşanmamış olduğunuz halde sizin hayatınızda birisin olması doğal mı?
hupkido rumuzlu üyeden alıntı
...davayı açmadan 5 ay önce evden ayrıldım ve ayrı yaşamaya başladık,hala da ayrı yaşıyoruz,....boşanamadığım eşiminde hayatında birden çok insan oldu ve halada birisiyle birlikte,internet ortamında birlikte çekilmiş resimleri,ilanı aşkları vs.leri dolaşıyor ve benimde elimde delil olarak tuttuğum bazı belge ve bilgiler mevcut,
Sizin hayatınızda birisinin olması doğalsa eşinizin hayatında birisinin olması neden garip geliyor size?
..halen soyadımı taşıyan boşanmaya çalıştığım eşim ki 19 yaşında bir erkek evlat sahibiyiz,yaşadığı hayat ile bu çocuğun da pisikolojisini olumsuz etkilemekte,
19 yaşındaki erkek evladınıza eşiniz doğru model olamıyorda sizmi doğru modelsiniz ?
...ancak geçen bir avukatla sohbet ederken,"standart türk aile kadını gibi yaşayıp,seni mi bekliyor"diye sordu,..
Avukatınız nereden mezun Birleşik Arap Emirliklerinden mi ? yoksa Suudi Arabistan hukuk fakültesinden mi ? merakımı mazur görün standart türk aile kadını nasıl oluyor, nasıl yaşıyor... Yada standart Türk aile erkeği (!) ... Standartları kim belirliyor, Erkek egemen kafa yapısı mı? Yoksa Türk Standartları Enstitüsü mü?... Açarmısınız ?
... yada kabul etmezse de soyadımı lekelediğini düşündüğümden ben tazminatsız sadece soyadımı terketmesi için boşanma davası açabilirmiyim
Eşinizin hayatında birisinin olması sizin soyadınızı lekeliyor ama sizin hayatınızda birisinin olması kimsenin hiç bir şeyini lekelemiyor. Siz eşinizin soyadını taşımadığınız için olabilirmi ?
Avukatınızla görüşün.
Hukuka aykırı, genel ahlaka aykırı sözcükler kurup sonrada nasıl haklı çıkarım sorusu soruyorsunuz. Üyelerin ve okuyanların genel ahlak, aile, toplumsal yapı, hukukun üstünlüğü, etik değerler, sosyal değerler gibi kavramlar konusunda kafalarını karıştırmaya, yasaların kendi lehinize olan açıklarından istifade etmeye, kendi yaptığınızı masum, ancak kadının yaptığını ahlaksızlık olarak göstermeye hakkınız yok.
Kadın içinde, erkek içinde sadakatsizlik onursuzluktur, kişisel sapkınlıktır, hukuken kusurdur. Anlattıklarınızdan yola çıkarak sizde eşinizde hukuken kusurlu durumdasınız.
anlaşmalı boşanmada 3 yıl şartı kalkar ancak artık kadın da kendi soyadını kullana biliyor, ancak mahkemelerde artık teknolojik imkanlarla yapıla bilecek resim, cep tel, internet ses kaydı kamera gibi araçlara itimat edilmemektedir polis nezaretinde ve yahut kesin deliller aranmaktadır
Sn.Abdullah Yaman,
Öncelikle çok fazla okuyarak zaman kaybedilmesin sebebiyle,açıklamaları ana başlıklarla yaparak,sorumu sordum,dolayısıyla boşanma davamızın sebebplerini,gelişmelerini,öncesini ve sonrasını bilmeden Editör kimliğiniz altında bunca küstahca ithamı yapabilmiş olmanızı öncelikle böyle bir sitede yaptığınız görev kimliğinize sonrasında da detaylı bilgileri elinizde bulundurmadan yorumladığınız için şahsınıza kırıldım,"çok da umurumdaydı"diyebilecek bir yapıda olduğunuzu hissetmeme rağmen,yazmadan geçemedim.Öncelikle yaşlarımız genç olduğundan her ikimiznde hayatında yeni birilerinin olması gayet doğal,ancak17 senelik bir evlilikten sonra ki "hiçkimse boşanmak için evlenmiyordur" sanırım,ayrılmak isteyen taraf olarak davayı açan taraf olarak,ve sadece maddi bekelntilerini karşılamadığım için boşanmakta direnen,beni sevdiğini,ömür boyu sevevceğini,benim soyadımla öleceği üzere yeminler eden,daha o günlerde bu günleri öngörerek çocuklar konusunda iyi düşünmesini tavsiye eden taraf olarak,çocuklar onun yanında olduğu için hal hareket ve tavırlarına aynı çatı altında daha itinalı davranması gerektiğini düşündüğüm için,soyadı kanunu yada evlendiğimizde soyadımın ona verilmesi gibi kanunları da ben icat etmeyen ve uygalamayan birisi olarak sordum bu soruları,ben davayı açtığımda farklı sebebplerini de kendisine izzah ederek,artık onu sevmediğimi de mümkün olabilecek en uygun lisanla kendisine söyledim,ama o beni sevdiğini söyledi,farklı sebepleri olduğunu bildiğim halde.......ben sevmediğim insanla bir arada durmamayı terci ederek boşanmak istedim,ve davamı açtım,6 yıl boyunca boşanmamaya ayak direyen,etrafa,çocuklara ve bana da hala beni sevdiğini söyleyen bir kadın,19 yaşında aynı çatı altında yaşadığı bir oğlu varken bu söylemlerine rağmen eve yatak odasına nasıl başka bir erkek alır,sabah birlikte duşa girer,19 yaşındaki oğlum bu durumda o adama birşey yapsa adli sicili ne olacak?evi paylaşıyorsanız ve anneyseni bu detayları düşünmeniz gerekir "standart türk kadını yada"annesi""herhangi bir yerde standardize edilmiş değildir belki,ama bu konuyu bana bu haliyle ileten de benim avukatım değildir,sadece sohbet ettiğim bir belkide meslekteşınızdır,ben vatandaş olarak bu konuları bilebilseydim zaten nerdeyse 6 yıldır hala istemediğim,geri dönüşünün mümkün olmadığı bir evlilğe mahkum edilmezdim,19 yaşında evladım çıkıp çıkıp bana gelip kalmaz"baba elimden bir kaza çıkacak,ben biraz sizde kalayım" demezdi.Ben annesinin kötü benim iyi bir model olduğunu iddia etmedim,ama çocuk benimle yaşamıyor,nasıl evlilikte çocujların olduğu ortamlarda hal hareket tavır ve konuşmalarımıza dikkat etmeliysek yarıykende aynı olmalı,bu çocuklar benimle yaşamıyorlar,belki yaşıyor olsalardı,bu dava sonuçlanana kadar bende birlsiyle yaşamazdım,en fazla görüşürdüm belki,ama hatırlatırım ki boşanmak isteyen taraf ben boşanmayacağım diyen taraf kadındır,kadın olduğu için kıstlamak,ayıplamak,suçlamak değildir burdaki amaç,söylemle uygulama arasındaki çelişkinin eleştirilmesidir,soyadımı ben kimseye zorla vermedim bu ülkenin kanunları o zaman bunu öngördü,ve evet herkesin soyadı kadar benimde soyadım kıymetli bu sebeple,bu şartlarda kullanılmasını red ediyorum,acaba siz olsanız,aynı şartlarda "kabul" mü ederdiniz ki,beni ağır bir dille eleştirme hakkına sahip görüyorsunuz kendinizi,ben "kadına"belkide sizden daha fazla değer ve hak veren birisiyim,tüm ithamlarınızın cevabı olmamasına rağmen,insanları,hayatlarını,kişiliklerini,neden,s ebep ve sonuçlarını bilmeden,bir daha asla kadın düşmanı ilan etmeyin..........
Saygılarımla.
Amacımız burada hiç kimseyi rencide etmek yada suçlamak değildir. Yazdıklarınızdan yola çıkılarak verilmiş bir cevaptır ve her bir cümlesinin kelimesinin yinede arkasındayım. Mesajınızdan alıntıların altında olanlar sorular şeklindedir.
en alttaki yorumuma gelince "Avukatınızla görüşün.
Hukuka aykırı, genel ahlaka aykırı sözcükler kurup sonrada nasıl haklı çıkarım sorusu soruyorsunuz. Üyelerin ve okuyanların genel ahlak, aile, toplumsal yapı, hukukun üstünlüğü, etik değerler, sosyal değerler gibi kavramlar konusunda kafalarını karıştırmaya, yasaların kendi lehinize olan açıklarından istifade etmeye, kendi yaptığınızı masum, ancak kadının yaptığını ahlaksızlık olarak göstermeye hakkınız yok.
Kadın içinde, erkek içinde sadakatsizlik onursuzluktur, kişisel sapkınlıktır, hukuken kusurdur. Anlattıklarınızdan yola çıkarak sizde eşinizde hukuken kusurlu durumdasınız. "
ki aynen böyledir. sadece şahsınıza değil, bu tarz içerikle yazılmış her bir üyeye verilmiş yanıtlardan birisidir.
Elbetteki eşinizin yaptıklarını tasvip etmiyorum dikkat ederseniz cinsiyet ayırımı yapmadım sadakatsizliğe atıfta bulunurken. Bir anne olarak eşinizden dikkatli davranmasını beklerken sizinde aynı dikakti göstermeniz gerektiği hususunun altını çizmeye çalıştım.
Diğer yandan "ama hatırlatırım ki boşanmak isteyen taraf ben boşanmayacağım diyen taraf kadındır" diyerek, boşanma davası açmış olmanın size ayrı bir hak getirdiği hissiyatı ile hareket edemeyeceğinizi vurgulamak istedim.
Hukukta ana kurallardan bir tanesi " hiç kimse kendi kusurundan avantaj sağlayamaz" siz dava açmakla başkası ile istediğiniz gönül ilişkisini yaşama hakkına sahip olmuyorsunuz. Bir başka deyişle sanılanın aksine davayı önce açan avantajlı konuma geçmiyor ne yazık ki..
19 yaşındaki oğlunuz reşittir ve kimle yaşayacağına kendisi karar verir. Kimse annesi ile yaşamaya zorlamıyordur onu. Sizinle de kalabilir. Yada bağımsız yaşar tercihini kendisi yapacaktır.
Ancak sizin oğlunuzun prikolojisinin bozulduğu, yada ağır tepkiler vereceği söylemlerinin arkasına sığınarak olayı daha vahim hale getirmenizde anlamsız. Aynı tablo ile oğlunuz sizin evinizde karşılaşsa vereceği tepki nasıl olurdu acaba. Belkide karşılaşıyordur. ya da 19 yaşındaki bir genç insan iki yetişkinin aynı evde ne yaptığını algılayacak yapıdadır diye düşünüyorum.
Hukuk haklı ile haksızı ayırt eden ve yapılan eylemlerin hukukla ilgisini ortaya koyan, hukuka uygun davrananın tarafında olan, mağduru koruyan bir mekanizmadır. Maddi delillere göre iş yapar, tarafsızdır... Sizin erkek oluşunuz, hanımefendinin sizin soyadınızı taşıyor olması, erişkin oğlunuzun annesi ile yaşıyor olması, yıllardır boşanamamış olmanız sizin hayatınızı olumsuz yönde etkiliyor elbette. Ancak bu durum sizinde halen yasal olarak evli iken bir başkası ile bir beraberlik yaşamanıza kapı açmaz.. "Kadın içinde, erkek içinde sadakatsizlik onursuzluktur, kişisel sapkınlıktır, hukuken kusurdur. Anlattıklarınızdan yola çıkarak sizde eşinizde hukuken kusurlu durumdasınız." demeye devam ediyorum.
Hukuken yapabileceklerinize gelince;Eşinize elinizdeki bilgi ve delillere istinaden anlaşmalı boşanma teklifinde bulunabilrisiniz. Kabul etmeyecek olursa; herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın, eşinize karşı zina / sadakatsizlik nedenleri ile boşanma davası açabilirsiniz. Oğlunuzun tanıklığı yeterlidir.
Geçmiş olsun.
davayı açmadan 5 ay önce evden ayrıldım ve ayrı yaşamaya başladık,hala da ayrı yaşıyoruz,bu süre zarfında hayatıma yeni birisi girdi,
Sn.Abdullah YAMAN'ın sorusu
Boşanmamış olduğunuz halde sizin hayatınızda birisin olması doğal mı?
"boşanmak isteyen bu sebeplede,davayı açan benim,sebep,niyet ve isteğim boşanmak;boşanmamak için ısrar eden,olayı 6 senelere taşıyan,tazminattır,mazerettir gibi sebeplerle uzamasına neden olan eşim(cinsiyet belirtiyorum),ben rahip değilim elbette bir süre sonra hayatıma boşanmak istediğim halde,boşanamamış biri olarak birisinin girmesi doğal,çünkü boşanmak isteyen dolayısıyla özgürlüğünü talep eden benim,o ise beni sevdiğini söyleyen,ölene kadar da deveceğini ifade eden,bekleyeceğini söyleyen boşanmamakta ısrarcı olan taraf,beni hayatımdaki kişi 4 yıldır aynı kişi,onun hayatına ise bu süre zarfında giren kişileri ben bilmiyorum,bilmekde istemiyorum,elbette bir hukuk devletinde yaşıyoruz,varlığının da farkındayız,ancak hukuk ne derse desin,bu hadiseler yüzünden mahalleni değiştirmek zorunda kaldığın bir toplum yapısında yaşıyoruz hala,değişilen kaçıncı ev kaçıncı mahalle,ben bunun bu şekilde yaşanmasına karşıyım.
Sizin hayatınızda birisinin olması doğalsa eşinizin hayatında birisinin olması neden garip geliyor size?
eşimin hayatında birisinin olması garip gelmiyor,sevdiğini söyleyen,boşanmak istemeyen,bir insanın ilişkilerini pervasızca yaşaması gerip geliyor,ben yeni birisiyle birlikte olmaya başladığımda yaşadığım şehri,işimi,evimi ve çevremi değiştirdim,ben boşanmak istediğim halde boşanmamaya mahkum edilmiş biri olarak,eski eşimin ve çocuklarımın kuşağına çevreden bir laf söz gider,rencide olurlar üzülürler diye,düzenimi kökten değişecek kadar ince düşünürken,eşimin yaşadığı yerde,çocukların gözü önünde,pervasızca ilişkilerini yaşaması garibime gidiyor,garibime de gitmiyorda,soyadı hala benimken olmasın diye çabalıyorum,ve elbette boşanmaya da çabalıyorum ki,benim ilişkimde meşru olsun.
19 yaşındaki erkek evladınıza eşiniz doğru model olamıyorda sizmi doğru modelsiniz ?
Erkek evlat %90 babayı model alır,doğru modelim belkide değilim,ama en azından 4 yıldır aynı insanla düzgün bir hayat yaşamaya,ve çocuklarımada geldiklerinde bir aile ortamı sunmaya çabalıyorum,hayatım ve evim han kapısı gibi,gireni çıkanı belli olnmayan,yatanı kalkanı hep değişen,bir ev değil,beraber olduğum insanla benide tüm çevremiz evli biyorlar,belki başında doğru değildik ama istikrarlı,ve seviyeli tutmaya çalıştığımız birbirlikteliği(kaldı ki arkadaşım çocuklar bizde iken asla benimle aynı yatakta bile yatmaz)çocuklarım gözlemliyor.
Avukatınız nereden mezun Birleşik Arap Emirliklerinden mi ? yoksa Suudi Arabistan hukuk fakültesinden mi ? merakımı mazur görün standart türk aile kadını nasıl oluyor, nasıl yaşıyor... Yada standart Türk aile erkeği (!) ... Standartları kim belirliyor, Erkek egemen kafa yapısı mı? Yoksa Türk Standartları Enstitüsü mü?... Açarmısınız ?
Öncelikle "standart"kelimesini kullanan benim avukatım değil,6 senedir boşanamamış biri olarak da zaten avukatımı azlettim,bir avukatım olsaydı zaten halihazırda bu soruları ona sorardım,"standarttan"bahseden başka sohbet ettiğimiz bir meslektaşınız,ama hangi hukuk fakültesinden mezun olduğunu bilmiyorum,"standartlara"gelince erkek egemen kafa yapısı değil,aile,mahalle,şehir,çevre,toplum belirliyor belkide bu standartları,bahse konu olan kişiler gibi komşularınız olsun,çocuklarınız tanısın görüşsün konuşsun istermiydiniz acaba?ben hala duruma bir yorum katarken sadece boşanmak istiyorum,soyadımıda ondan kurtarmak istiyorum dedim.....
Bu hak bana temsil ettiğiniz kanunlarca verildi,ben kimseye zorla soyadımı vermedim,şimdi kendi rızasıyla zamanında aldığı birşeyi,artık birlikte olmadığımıza ve olamayacağımıza göre iadesini istiyorum,ve ikimizi de içinde bulunduğumuz na hoş durumdan kurtarmak için boşanmanın gerçekleşmesini istiyorum..
Sygılarımla
Beni mazur görünüz lütfen yazdıklarınıza katıla katıla güldüm ki yazdıklarınızda son derece haklısınız, nasıl oluyorda herkes kendisindeki kusurlu darvranışlardan önce karşı tarafı görebiliyor... Neyseki siz gerekenleri gerektiği şekilde son derece açıklayıcı olarak yazmışsınız, bilginize emeğinize sağlık. İlk kez siteye girdim ve kendi hukuksal problemimle ilgili çözüm getirebilecek önerileri ararken yazılarınıza tesadüf ettim ki bir çok yazıda kişilere karşı son derece net ve acıklayıcı olmuşsunuz. Yazılarınızı okumaya devam edeceğim kendi problemimle ilgili denk bir yazı bulana kadar.
Saygilar dilerim.
Merhabalar. eşim boşanma davası açtı fakat ben eşimi çok sebiyorum, boşanmak istemiyorum. Çekişmeli şeklinde devam ediyor. İddialarında benim agresif...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Kripto Transferi Nedeniyle 7258...
18-06-2025, 09:12:38 in Ceza Hukuku