arkadaşlar babam 1999 depremi olmadan önce esnaf ve sanatkarlar odasından kredi çekmişti babam krediyi yatırmak için gittiğinde bankadan deprem olduğu için krediye af çıkmış sizin borcunuz yok denilmişti babamda tmm demiş bu olayın üzerinden tam 13 sene geçti bu süre zarfında hiçbir şekilde bu konu açılmamış kredide ya 2 ya 3 de kefil vardı geçen gün bu torba yasası bittikden sonra son af bittikden sonra kefilin bi tanesine bi kağıt gelio icradan oda doğal olarak bu nedir diyerek babama gelio babamlar şaşırıp kalıo bu ne borcu diye avukata gidiolar avukat dioki sizin o dönemki kalan kredi borcunuz 350liramı ne kalmış olmuş 3500 lira babamda böle böle demiş yok sizin borcunuz kalmış babamda tabi 13 sene geçmiş makbuz mu kalır neyse babamda diyoki ee 13 sene nerdeydiniz avukat dioki bulamadık sizi babamda sinirlnemiş doğal olarak 13 sene hadi beni bulamadın orda diğer kefilleride mi bulamıon 13 senedir hepsi aynı adresde oturuo bu faiz binmişte binmiş avukat dioki size gönderilmiş borç kağıdı e hani bize geldiyse nerde bizim imzamız bu kağıdı almadık dioz geri gelmiş dio bulamamış sizi neyse uzatmadık esnaf sanatkarlar odasına gittik 2500 liraya idirdiler taksit yaptılar şimdi biz bu durumda ne yapmamız gerekiyor bu para yı ödiyecekmiyiz avukat 1 hafta önce gelse faizi ödemicez torbadan yararlanıp ama ne bi haftası 13 senedir gelmemiş neyse size bi danışayım dedim acil cevaplarınızı bekliyorum..