ben eşimle 23.07.2010 tarihinde düğün falan yapmadan ailesinin rızasıyıla evlendim evliliğimizin ilk 4 ayı problemsiz geçti faakat dördüncü ayından itibaren doktora gittiğini ve çocuğunun olmayacığını söylemeye başladı ve birkaç ay böyle giti hatta bunun yüzünden evi falan terk etti tekrar getirdim bir gün rahatsızlandı doktora gittik ve hamile olduğunu öğrendik bu andan sonrada çocuğu aldırmak için çabaladı yine psikiyatriye ve kadın doğumcuya gittim sağlığında herhangi bir problem yok ama bu dahada öte giderek intehara teşebbüslerde bulundu birkaç defa çocuğa zarar vermek için ilaç falan içti en son olarak ailesi benim bir imza atmamı ve yasal süresi geçmiş çocuğu aldırmamı istedi ben de kabul etmeyince aramız iyice açıldı ve şu anda 6 aylık hamile doktor konturolünde olması gererkirken onada göndermiyorlar dava açtıklarını söylüyorlar bana ulaşmış herhangi bir mahkeme celbi yok ama e devletten baktığımda 18.10.2011 de duruşma günü olduğu görünüyor şuan iki aydır ailesinin yanın da dava açmak için de ikametinide ora almış bense başka ilde ikamet ediyorum evliliğimiz süresince burda oturduk orada dava aça blirmi ben davayı ikametime ala bilirmiyim nasıl bir yol izlemem gerekiyor