Ben özel güvenlik görevlisi olarak bir dönem 5/6 ay kadar çalıştığım fabrikadan 17/12/2010 da ayrıldım aradan 2 ay sonra o bölgede daha önceden alacğım olan bir şahsın o çevredeki fabrikalardan birinde çalıştığını öğrendim fakat hangi fabrikada olduğunu bilmiyordum . bu şahsı bulmak için o böygeye gittim akşamdı aracımı dışarıda bırakarak yaya olarak bakmak istedim bundan dolayı daha önce çalıştığım fabrikadaki güvenlik görevlisi arkadaşların yanına gittim bni kapıda görünce otomatik sürgülü kapıyı açtılar araçla içeri girdim arkadaşlar dışarıda 1/2 saat kadar işim var aracım burada kalabilirmi diye sordum sorun değil kalabilir seni tanıyoruz dediler buna istinaden aracım bırakıp dışarı çıktım şahsı aradım fakat göremedim tekrar arabamı almaya gittim arkadaşlar çay ısmarladılar birazda sohbet ettik yarım saat sonra çıktım gittim aracımın içeride olduğu esnada fabrikada hırsızlık olmuş o gün fabrikada çalışanda yokmuş benim içeri girip daha sonrada dışarı çıktığım kamerada görülmektedir bu olay bir cumartesi akşamı oldu ..pazartesi sabah fabrikadan beni çağırdılar gittim bana drekt olarak malımızı ver hırsız diye itam ettiler neyse polis çağırılsı ifadeler verildi savcılığa çıkarıldık savcı beye arkadaşlarımın yanına geldim aracımı park etmek için izin istedim dışarı çıktım işimi hallettim geldim dedim diğer arkadaşlarımda bu yönde ifade verdiler 3 gün nezarette kaldık serbest bırakıldık bu esnada olay yeri inceleme olay yerine gelip olayla ilgili delil toplamaya çalışmış fakat herhangi bir delil olmadığına dair rapor hazırlanmış daha sonrası memlekette biri eniştem biri çocukluk arkadaşım ve diğeride çocukluk arkadaşımın esnaf arkadaşı bunlarla ben fabrikadan ayrılmadan ve ayrıldıktan sonra günde 2/3 kez telefonla görüştüm görüşmemin nedeni ise işsiz olduğumdan dolayı kendi işimi kurmaktı bu fabrika motorsiklet fabrikası eniştem motorsiklet bisiklet ağaç kesim motoru ve bahçe çapalama motorlorunun tamiratını yapmakta ve diğer çocukluk arkadaşımda aynı işi yapıyor diğer esnaf arkadaşta bu tür esnaflara mal satıyor savcılık telefon kayıtlarında benim onlarla görüştüğümü delil sayarak iddianame hazırlayıp tuzla 1, asliye hukuk mahkemesinde dava açmış fabrika sahibinin iddiası ise bu şahıs yani ben malımı çaldı falanca kişilere sattı onlarda piyasaya dağıttılar diyor şimdi o şahıslar benim sürekli görüştüğüm kişiler biri eniştem biri çocukluk arkadaşım diğeride onun arkadaşı 18/10/2011 tarihinde mahkemem var ben üçüz çocuk babasıyım bana emek harmadan 10 tane fabrikada verseler elimi sürmem ben böyle birşey yapmak isteseydim çalışırken yapardım bu nasıl bir iştir anlamadım avukat tutucak durumum yok barodanda istemedim burada mutlaka huhkuki destek almam gerekiyor bana üç çocuğumun hatrı için allah rızası için yardımcı olun ben böyle bir adi şuçlama ile yaşayamam inşallah yardımcı olursunuz hayatım boyunca haram yemedim dosya no 2011/381 birde benim bu arkadaşlarla neler konuştuğum geçmişe dönük ses kaydı yoktur alamazsın diyolar böyle birşey varmı benim bildiğim özel izinle dinlenen telefonlarda ancak ses kaydı olduğudur SAYGILARIMLA