Merhaba;
Arkadaşlar 1981 doğumlu ,yoklama kaçağı ve AOF de okumaktayım.Yaştan dolayı daha tecil edemiyorum ve kasım ayında askere gitmek istiyorum.Askerli şubesine girdiğimde sevk işlemlerim gerçekleşecek.Devre kaybı olarak gitmemek, Kasım celbiyle gitmek için (Kasım celbi 21 kasım'da başlıyor) 19 veya 20 kasımda askerlik şubesine girip kaderime bakacağım.
Bazı bilgiler için askerlik şubesini telefonla arıyorum ama sürekli meşgul çalıyor.Bende askerlik şubesine mail attım ve şöyle bir cevap aldım;

"Sayın yükümlü
Yoklama kaçağı olduğunuzdan dolayı son yoklamanızı olduğunuz gün askere sevkiniz yapılır.
Kasım er celbi 21 kasım 2011 tarihinde başlıyor."

Şimdi bir nokta beni endişelendirdi."yoklamanızı olduğunuz gün askere sevkiniz yapılır " diyorlar yani bu ne demek oluyor?ben şubeye girdikten sonra daha çıkamıyacakmıyım yani?aynı gün beni askere mi sevkedecekler??
Ben işyerinde çalışıyorum ve tazminat işlemlerimi halledebilmem için askerlik şubesinden verilecek olan belgeyi iş yerime götürmem gerekecek.Yani bu nasıl mümkün olacak?
Askeril şubesine girdikten sonra birkaç gün süre vermezler mi bana?Aynı gün mü sevk ederler??Bu konu hakında bilgisi olan var mı??