Merhabalar benim abime ait bir ltd şti.var ve bu şirketin mal alımından dolayı başka bir şirkete borcu vardı bu alacak karşılığında iki senet verdik ve bende şahit sıfatı ile imza attım senetin arkasına abimde benden sonra imzaladı şahit diye bir ibare düşmediğimizden ciro diyerekten Abiminde benimde evime tebligat geldi itiraz etmedik ve bir zaman sonra icra geldi ve eşyalarımız kaldırdı

Sorum şu

Seneti biz eksik doldurmuşuz rakamla ve yazı ile miktar ve alacaklı ünvanı abimin el yazısı ile yazıldı ödeyecek kişi kısmına şirket kaşesi basılıp imzalandı diğer bütün yerler boştu düzenleme tarihi,vadesi,(yazı ve rakamla )ve diğer boş yerler mesela borç mal karşılığı olduğundan malen yazılmaı gerekirken naklen yazılmış imza üzerine bizim kaşemizin aynısı vurlmuş çok az bir fark var incelendiğinde fark edile biliyor ama bilgiler aynı ciro lar hatalı biz ciroladıktan sonra benim ciromun yanına alacaklı firma ciro yapmış abimin cirosunun altınada ciro yapmış cirolarda usulsüz gibi geliyor bana ve biz bu senetler itiraz etmedik çünkü bu kadaqr bilgi sahibi değildik aradan 3 ay geçti şimdi itiraz hakkım yokmu bizim. bu arada unutmdan bu senetin ilk halinin fotokobisi bizde mevcut onuda yeni bulduk yani bu iddaları yazılı olarak kanıtlaya biliyoruz bu evrakta sahdecilik durumuna girermi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum