Fikir verebilecek herkese şimdiden teşekkürlerimle,

Merhaba, biri açık ,diğeri kapalı havuzu olan bir sitede kat malikiyim. Bu sitede bir daire satın almayı tercih etmemin nedeni zaten böyle bir kapalı havuz imkanına sahip olmasıydı. Site yönetiminin kış sezonunda kapalı havuzu işlevsiz bırakma gibi bir niyeti olduğu duyumları almaktayım, başka bir şehirde olduğumdan dolayı bu durumu kesinleştirme şansım olmadı henüz. 2 ay önce bir kat malikleri toplantısı yapıldı ve yine yurtdışındaydım,katılamadım.Yönetim planında da kapalı havuz kışın kapalı olur !! )) gibi absürd bir karar olduğunu sanmıyorum ,gerçi varsa mekan değiştirmekte de fayda var sanıyorum..İşin şaka kısmı bir tarafa , fakat oldukça ciddi bir aidat toplanıyor ve çevrede kışın da havuzları fonksiyonel olan bir çok site daha az miktarda aidat talep ediyor. Bu bağlamda, gayrımenkullerin değer kaybına neden olacak bir şekilde,ortak alan sayılan bu kapalı havuz bir takım kararlarla işlevsiz bırakılabilinir mi ,eğer bırakılırsa ben ne yapabilirim? çünkü kullanmak istiyorum. Saygılarımla.