herkese selam.

15.09.2011 tarihinde mevcut çalıştığım işyerinde alacağım fazla mesaileri noter aracılığı ile istemek kaydıyla şirkete ihbarname gönderdim. bu ihbarnameye herhangi bir cevap gelmedi. 3 iş günü içinde cevap verilmediği takdirde sözleşmemi haklı nedenlerle fesh edeceğimi yazdım. fakat cevabı 26.09.2011 tarihine kadar bekledim. 26 eylülde işyerim başka bir yere naklim için bana yazılı bir kağıt verdi. evimi taşımamı ve başka bir şubeye geçmemi istiyordu. 27.09.2011 tarihinde başlamam gerektiğini yazan bir kağıt. yani bir günde tası tarağı toplayacaz gideecez.bende bu yazıyı imzalamadım. bir sonraki gün gitmemem için geçerli nedenlerimin olduğunu belirten bir yazıyı hazırlarken şirket iş çıkışım ile ilgili ibrane gönderdi. yani bir günde olay bitti. ne bana geçerli bir neden sundu, ne zaman verdi, nede yazılı bir cevap bekledi. madde 22 bu konuda beni ne kadar bağlıyor. kıdem ve ihbar için dava açacam. ayrıca fazla mesai için. sizce başka yapmam gereken ney. sonuç sizce ne olur. bu durumda benmi haklıyım, şirketmi. ??????