Arkadaşlar hepsiburda.com dan kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederek konuya girmek istiyorum.1,5 ay içinde 4 adet 500 tl üzerinde cep telefonu aldım bunlardan biri huewai telefon bozuk cıktı,teli actığımızda alt dokunmatik tuşlarının yarısının ışığı yanıyo yarısının yanmıyordu,siteye değişim için giriş yaptık sorununu yazdık hepsiburada ya yolladık,ürünü servise yollamışlar servis, yazmış olduğum probleme bakmamış üründe sorun yok deyip geri yollamışlar sonuç olarak tel bugun geldi müşteri hizmetleriyle görüşmelerimden sonra görüşmesem telden kimsenin haberi yok gelmiş mi gelmemiş mi diye.teknik servis raporunda üründe problem olmadığı yazıyo ama dokunmatik tuş takımının ışığı yanmıyor nasıl bakmışlar anlamak mümkün değil ben sorunu dokunmatik tuş takımı ışığında olduğunuda belirttim servis sadece dokunmatiğe bakmış,siteden aldığım arıza cıktısını kargoyla yollamıştım,faturayıda kargoyla yollamıştım geri yolladıklarında faturayıda göndermemişler sinirlerim hat safada arkadaşlar müşteri hizmetlerini arıyorum tekrar gönderin diyorlar sanki kendi evlerinde hizmet veriyormuş gibi hiç bişeyden haberleri yok,ürün servisten dönmüş sizde şuanda onarım mı yapıldı değişim mi yapıldı diyorum ,size gönderdiğimizde teknik servis raporunda öğrenceksniz diyor bi ay dolmasına bi haftam kaldı ben böyle amator bi site görmedim arkadaşlar siteye girdiğinde hoş güzel ama arka planda hizmet 0.Yarında kvk ya gideğim arkadaşlar faturamda yok ne olcak bilmiyorum.