Konu hakkında bilgilendirme : 10 ay önce aracıma binmek isterken kırmızı kasalı bir kamyon aracıma kasa çıkıntısı ile çarpatak elimi ve aracın kapı kolu kısmını parçaladı. Ben kendi imkanlarımla acil olarak hastane hastane gezerken, kamyon şoförü memur beylerle güzelce tutanak tutup beni suçlu göstermişler. 1 ay önce 3. ameliyatımı oldum ve şuana kadar yaklaşık 30 milyara yakın bir masrafım oluştu. Zar zor denkleştirerek bu ücretleri ödüyoruz. Bu sistemle ben her şekilde zarardayım. Dava açtık Allah bilir kaç yıl sürecek ve ne alacağız ?

Bu işin asıl boyutu, biz işe bilen olduğunu düşünerek bir trafik kaza danışmanlığı şirketi ile anlaştık. Gelelim işin bu boyutuna..

1 yıl önce geçirdiğim trafik kazası için TR Hasar Danışmalığı adlı şirketle anlaştım. Vekaletname verdim. Raporlarım, mahkemeye sunacağım her şey onlardaydı. Mahkeme tarihi 09.09.2010. Bu tarihe kadar bir kez olsun beni arayıp bilgilendirmediler. Kaç kere aradıysam bana '' xxx şuan müsait değil size dönecek '' dendi ama hiçbir zaman dönen olmadı. Hep geçiştirildik. Eyvallah bir bildikleri vardır dedik ama dava gününden 1 gün önce aradım (ben tabiki onlar arar mı hiç ?). Bana '' Yarın avukat gelecek orada buluşursunuz '' gibi geçiştirici bir cevap daha verdiler. Tamam dedik. Dava saati geldi ? Avukat yok. Tek başımıza girdik, hakim belge istiyor yok. Yok böyle birşey ! Dava ertelendi. Cuma gününden beri şirket yetkilisine ulaşamıyorum. Şirkete gittim kimse yok. Arıyorum yetkili müsait değil size dönecek. Avukatım kim onu bile bilmiyorum.

Şimdi bir fikir istiyorum her iki konuda da. Ne yapmam gerek ? Oldukça madur durumdayım. Şimdiden çok teşekkürler..