Selamlar,

Öncelikle böyle bir siteye sorunumu yazabildiğim için sizlere teşekkür ederim.

2007 yılında Ahmet Bey diye birinin gayrimenkulü Alternatif Bank tarafından el konulmuş. Sonra bu şahıs kiracısına birşey belli etmeyip tam 4 yıldan beri kiralarını haksız yere toplamış.Bu ara kiracı Ayşe Hanım da eve 40.000 TL değerinde masraf yapmış...
18.08.2011 günü ben bu gayrimenkulü Alternatif Bank'dan satın aldım.
Ertesi gün kiracımla tanışmış bulundum.Kendisi evden çıkmayacağını, 40.000 TL masraf yaptığını ve ''elinizden geleni ardına koymayın,avukatım var beni burdan çıkaramayacaksın'' gibi cümleler söyleyip açıkçası benim gözümü korkuttu.Ertesi gün hemen ihtar çektim. Sonra kendisi beni arayıp şaibeli satış dan Alternatif Bank'ı mahkemeye verdiğini söyledi.(28.08.2011 tarihinde açık artırma vardı aslında fakat ben bu evi tanıdık vasıtasıyla 18.08.2011 de ihaleye çıkmadan aldım)
Kiracıyla ne bir kontratım var nede bir sözleşmem. Kadın aslında Ahmet Bey tarafından dolandırılmış ama farkında değil.4 yıldan beri bu kadından haksız yere kira almış,ben bunları kendisine söylediğimde Ahmet Bey'i müdafa etti ve ona istinaden eve masraf yaptığını söyledi.Bütün paramı bu eve bağladım ve gerçekten çok çaresizim.Nasıl bir yol izlemeliyim inanın hiç bilmiyorum.Evimi işgal eden biri var ve ben birşey yapamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla