kaza yapan peouget marka arabamı yetkılı servıste yaptırdım aracımı almaya gıttıgimde bazı dış bölümlerinin olmadığını aynı gün içerisinde görüp tekrardan aynı yetkılı servise gidip bildirdim ve bana yapılabılecek olan herseyı yaptıklarını artık bundan sonra şikayet için daha gelmem gerekmediğini nazikçe belirttiler. bende peouget merkezi arayıp durumu anlattım başka bir serviste aracımın kontrol edilmesini istedim . isteğim kabul edildi ve aracı kontrol ettirdiğimde bana söylenen dış boyanın işçilik hatalarıyla dolu olduğu değiştirilmiş olarak gösterilmiş kapı menteşelerinin değişmediğini motor bölümünde ise bazı plastik parçaların gene aynı şekilde değiştirilmeden aynen takıldığını rapor halınde tutturdum. peouget merkezi arayıp durumu ilettim bayramdan sonra şikayetinizle ilgili hemen dönüş yapılacağını belirttiler. şimdi sizlerden öğrenmek istediğim yetkili servis aracı yapmaya yanaşmaz ise benım ne gibi hukuki haklarım var? çünkü yapılan her müdahalede işçilik hatası olduğunu rapor halinde tuturdum