Kızın İfadesi:
2010 yılı Mart Ayı içerisinde benim annem babamı aldattığından dolayı boşanma aşamalarında iken ben tek çocuk olduğumdan dolayı bu olaydan çok etkilendim ve depresyona girmiştimsiyah elbiseler giyiyor gözlerimi siyaha boyuyordum psikolojim bozulmuştusürekli ağlıyordum,bu sebeble annem beni x hastahanesinde bulunan ismini bilmediğim bir psikiyatri uzmanına götürdü.bi yıl boyunca ilaçla tedavi görmeye başladım ilaçlar beni uyutuyordu halsiz bırakıyordu sürekli baygın dolaşıyordumbir yıl tedavim bu şekilde devam etti ancak babam karşı çıktığı için ilaç almayı bıraktım ve doktora gitmeyi bıraktım.daha sonra annem beni başka bir psikolağa götürdü doktor benimle bir süre konuştuktan sonra yanındna ayrıldık.ben anneme bir daha psikolağa gitmek istemedimi söledim.Tarihten iki ay kadar önce okulların kapanmasına iki gün kala samsung marka telefonum ile 0 535**** numaralı hattımdan ***@hotmail.com adresimden facebook isimli sosyal paylaşım ağına girmekteyim bu adresime girdiğimde arkadaş olabilecek kişiler listesinde A.Y Die kayıtlı üyeyi arkadaş olarak ekledim,şahıs benim isteğimi kabul etti ve facebook üzerinden mesajlaşmaya başladık. Ben A.y. ye Yaşımın 17 olduğunu söledim, küçük olduğumu söleseydim A.Y benimle konuşmaz diye düündüm. A.Y bana nerde okuyon diye sordu kendisine Gazi **** Lisesi Radyo televizyon bölümünde okuduğumu söledimaradan bir kaç hafta geçti ben şahsa cep telefon numaramı verdim bu sırada ben babaannem in Yeni Mahlledeki evinde ikamet ediyordum çünkü annem ve babam ayrı yaşıyorlardı bu sebeble babaanemin yanında idim.Tam tarihini hatırlamadığım ancak Haziran ayının son haftası gibi kullanmış olduğum 0535**** numaralı cep telefonuma facebooktan tanıdığım A.Y mesaj attı Ben Arkadaşımla Motorla Geziyorum, Senide Alalım mı ? diye sordu bende kabul ettim ve hazırlanarak X Alışveriş merkezinin alt kısmında bulunan x marketin arka tarafında bekledim bir müüdet sonra motorla iki şahıs geldi A.Y isimli şahıs ile ilk Defa orada karşılaştıkmotoru ismini bilmedim arkadaşı kullanıyordu üçümüz birlikte plakasını ve modelini hatırlamadığım siyah renkli bir motora bindik ve A.Y. nin X Caddesi üzerinde bulunan numarasını bilmediğim ancak gösterebileceğim ikametine gittik.İkameti en üst katta idi üçümüz birlikte A.Y. nin ikametine girdik,biz odada ayrı ayrı yerlere oturduk. A.Y. ismini bilmediğim arkadaşına dışarıdan içecek birşeyler al gel dedi.bunun üzerine arkadaşı evden ayrıldı, bu sırada A.Y. masaüstü bilgisayarında internette birileri ile konuşuyordu,aramızda bir müddet tanışmaya yönelik konuşmalar geçti, 5-10 dakika sonra arkadaşı eve geldi kapıyı A.Y. açtı arkadaşı 5-6 adet bira getirmiş A.Y. sabahtan beri alkol aldığını söledi ayrıca hareketlerinden de alkollu olduğu belli idi , ben daha önce hiç alkol almadım gelen biralardan bir tane içince sarhoş oldum iki tane bira A.Y. içti arkadaşıda birkaçtane bira içtikten sonra odadan ayrıldı ve yan odaya geçti ev iki oda bir salon şeklinde idi arkadaşı A.Y. i yanına çağırarak diğer odada benim duyamacağım bir şekilde konuştular sonra A.Y. tekrar benim yanıma geldi sürekli sigara içiyordu.bu sırada diğer odada bulunan şahıs bizim bulunduğumuz odanın kapısını dışarıdan kilitledi ben bunu kapının camlı olmasından dolayı gördüm ve A.Y. e neden kilitlediğini sordum A.Y. bana başka bir arkadaşının geleceğini ve bizi görmemesi için kilitlediğini sölediben daha sonra A.Y. nin diğer arkadaşının evden çıkıp gittiğini kapı sesinden hissettim Bu esnada A.Y benim oturduğum tek kişilik yatağın yanına geldi ve ben bu esnada tepki olsun diye gel tepeme çık tepem müsait dedim şahısta gerçekten çıkayım mı tatlım dedi ve üzerime abandı önce elbiselerimin üst tarafındaki kolsuz buluzumu çıkardı ben yapmaması için bağırdım ancak başarılı olamadım ve şahısla bir müddet seviştik daha sonra şahıs benim mini şortumu çıkarmaya çalıştı ben şortumun kemerini tutarak engel olmaya çalıştım ve biz çocuğuz sen ne yapıyorsun dedim şahısda bana bizim yaşımızdakiler neler neler yapıyorlar dedi ve bu esnada şortumu da çıkardı, ben yine direndim ancak engel olamadım tamamen çıplak kaldıktan sonra cinsel organını çıkararak önden benimle bir defa cinsel ilşkiye girdi şahıs cinsel organını tamamen benim organıma soktu ben bu esnada çok acı duydum daha sonra kızlığımın bozulupbozulmadığını kendim parmaklarımı cinsel organıma sokarak kontrol ettiğimde kızlığımın bozulduğunu hissettim ilşki sırasında benim içime boşalmadı göbek üzerime boşaldı ben üzerimi peçete ile temizledim bu esnada kapı sesinden arkadaşının geldiğini anladım. hemen baksırımı giydim sonra sortumu giydimüst tarafım çıplaktı arkadaşı odaya girdi ve benim göğüslerimi okşamaya başladı bende tişörtümü giyerek pencerenin önüne gidip üzerime gelme A.Y. nin yaptığı yetmedimi birde senmi yapacaksın eğer üzerime gelirsen kendimi aşağıya atacağım dedim. şahısta bana şizofrenmisin neden aşağıya atıyorsun dedi ve kaçarak başka odaya gitti bu esnada A.Y. cinsel organını temizlemek için banyoya gitmişti bu olanları görmedi daha sonra A.Y. odaya geldi üzerini giyindi bende zaten giyinmiştim bu şekilde A.Y. ben ve arkadaşı birlikte evden çıktık tekrar motora bindik ve beni aldıkları yere bıraktılar. Eve geldiğimde tuvalete gittim burada çamaşırımda bir kaç damla kan olduğunu gördüm ve A.Y. e bir şey olmasın diye iç çamaşırımı çıkartıp çöpe attım.Bu ilişkiden sonra Ağustos Ayının ilk haftasında adet gördüm.Ben tekrar babaannemin evine gittim konudan hiç kimseye bahsetmedim A.Y. a da neden kızlığımı bozdun gibi bir kelime söylemedim çünkü ben A.Y. ı Çok seviyordum ancak A.Y. benim onu sevdiğimden haberi yoktu. Temmuz Ayının 5 i ile 10 u arasında bir tarihte Antalyada yaşayan Babamın babası olan E.H. ın yanına tatile gittim 5 gün tatil yaptıktan sonra tekrar Babaannemin yanına geldim.bu sırada sürekli A.Y. ile facebook üzerinden ve cep telefonundan mesajla ve görüşme ile görüşüyordukbu görüşmelerimizde A.Y. ile ilişki olayı hakkında hiç görüşmemiz olmadı ben Döndüğümden bir kaç gün sonra A.Y. ile Alışveriş merkezi önünde buluştuk sonra birlikte X caddesindeki evine gittik.Apartmandan girerken A.Y. benim topuklu ayakkabılarımı çıkarmamı ve ses yapmadan eve girmemizi istedi bende kabul ettim ve ayakkabılarımı çıkarıp elime aldım ve sesiz bir şekilde merdivenlerden en üst kata A.Y. nin evine çıktık içeri girdik ben tekrar ilk buluşmamızdaki gibi yatağa oturdum.A.Y. bilgisayarın başına oturdubir müddet internet ile meşgul oldu sonra benim yanıma gelerek bana seninle ters ilişkiye girmek istiyorum dedi. bende A.Y. isevdiğim için ve kırılmaması için kabul ettim kendi rızam ile arkadan bir defa cinsel ilişkiye girdik sonra evden çıktık A.Y. beni eve bıraktı teemuz ayı sonlarına doğru bir akrabamızın kızının düğünü için babaannem ile birlikte İskenderun a gittim Burada Bulunduğum esnada cep telefonumdan facebook isimli siteye girdim m.....@hotmail.com adresime taanımadığım ancak O.Ç. olarak görünen üyeden çıplak fotoğrafını gönder mesajı aldım şahıs eğer göndermezsen yaptığın haltların hepsini ailene anlatırım dedi ben kendisine ne yaptığımı sorduğumda sen daha iyi bilirsin dedi, ben korktum ve facebooktan çıktım beş altı gün facebook a girmedim Düğün bittikten 10 gün sonra tekrar şehrime döndüm Facebook sitesine girdiğimde O.Ç. isimli tanımadım kullanıcıdan 20 kadar mesajın geldğini gördüm Mesajların içeriğinde çıplak fotoğrafımı göndermemi istiyordu göndermezsem olanları anlatırım diye tehditler yazılı idi Ben bu şahsa nerde yaşadığını sordum bana Tokat' ta yaşadığını söyledi ancak şahsın ortak arkadşaları bölümüne incelediğimde A.Y. ı gördüm ve A.Y. nin tanıdığı olduğunu düşündüm.Babaannemin evinde yalnız bulunduğum esnada evde bulunan gardrobun boy aynası karşısına çıplak vaziyette geçerek iki üçtane resmimi kendi kullanmış olduğum ceptelefonum ile çektim sonra kendime x3***@hotmail.com isimli adres açtım ve bu adresten Facebook sitesine girerek sweet Girl isminde kullanıcı ismi ile hesap açtım bu hesaba sadece O.Ç. i arkadaş olarak ekledim ve burada çıplak resimlerimi paylaştımşahsada şifremi söyledimşahıs benim verdiğim şifreyi değiştirdi arkadaş olarakta A.D. ve A.İ isimli şahısları ekledi bunun üzerine bende daha önce kullandığım mailime benim açtığım ancak şifresi değişen x3***@hotmail.com adresini ekledimbu şekilde O.Ç. nin arkadaş listesine baktığımda ben A.D. ve A.İ olarak toplam üç arkadaşı eklediğini gördüm ayrıca fotograflar bölümünden kendi göndermiş olduğum çıplak fotograflarımı gördüm, daha sonra O.Ç. bana x4***@hotmail.com adresini ve şifresi olarak *0000+ söyledi ve kullanmamı istedi sonra bu siteye ben kendime ait normal giysili haldeki üç veya dört adet fotografımı ekledim daha sonra bu siteden çok sayıda arkadaşlık teklifi almaya başladım ancak ben hiçbirini kabul etmedimsadece A.İ. ve A.D. isimli şahısları arkadaş olarak ekledim bunlar bana O.Ç. e göndermiş olduğum çıplak fotolarımı elde ettiklerini ve liseligençlik hergün yeni bir sing ve hergün yeni bir artiz isimli facebook sayfalarına çıplak fotolarımı yayınlamışlar ben bu fotograflarımı bu sayfalarda gördüm A.D. isimli şahıs ******** Kaşar Page isimli yeni bir sayfa kurmuş ve burada benim çıplak fotograflarımı yayınlayarak bilgi kısmına da Yerini Söylememe Gerek yok Eskişehir E5 karayolu kerhanesinde çalışıyor ayrıca aynı yere benim kendimi tanıtmama gerek yok annem babam çok sevişgen olduğu için bende sevişgenim ibaresini yazmış ben bunları bu sayfalarda okudum ve fotograflarımı gördüm bu sayfaları çok fazla kişilerin ziyaret ettiğini görünce ve bana bu adresten bana erotik içerikli mesajlar gelmeye başlayınca ben x4***@hotmail.com isimli sayfamı dondurdum benim kullanmış olduğum m....***@hotmail.com adresimin şifresi kullanmış olduüum telefon numaram idi bu numarayı O.Ç. bir şekilde elde etmiş ben şifremi bu şahsa vermedim nasıl elde ettiğini bilmiyorum.telefonumdan bana cinsel içerikli değişik numaralardan sms mesajları gelmeye başladı ben mesajlara cevap vermeyince değişik numaralar telefonumu aramaya başladı aradıklarında bazen telefonu arkadşaım arıyordur diye açtığımda arayanı tanımadığım şahıslar gel seninle cinsel ilşkiye girelim gibi laflar ediyorlardı bende hemen telefonu kapatıyordumhiçbir suretle ceptelefonu mesajı ile ve görüşmeler ile arayan şahıslara karşılık vermedim ben bu olaylardan A.Y. e hiç bahsetmedim. Pazartesi yani 08.08.2011 günü gecesi babam benim telefonumun çaldığını duymuş sabahında telefonumu elimden aldı telefonun mesajlar bölümündeki gelen cinsel içerikli mesajları görünce bana kızdı bağırdı telefonu elimden aldı bana geri vermedi ve kendisi kullanmaya başladı 09.08.2011 günü telefona gece 02:30 sıralarında <<Bebeğim Eve gelsene >> yazılı bir mesaj gelmiş.Ben üvey annem olan C.H ye intihar edeceğimi kendimi camdan aşşağıya atacamı söylemiştim, bir kaç defa denedim ancak başarılı olamadım üvey annem babama bu durumu söylemiş 09.08.2011 günü evde yatarken üvey annem ve babam odama geldiler benimle konuşmak istediler bu esnada ben babama A.Y. ile ilşkiye girdiğimi kız olmadığımı söyledim bu şekilde babam öğrendi ve sabaha kadar hiç uyumadık ve sabah olunca müracat için geldik ben Arkadaşım A.Y. nin haricinde ve yukarıda anlattığımdan başka hiç kimse ile önden arkadan cinsel birliktelik yaşamadım. Ben A.Y. nin cep telefon numarasını rehberden sinirlendiğim için sildim iki üç gün öncesine kadar A.Y. nin Mln....@hotmail.com isimli facebook adresinden görüşüyorduk ben facebook adresimi dondurduğum için artık görüşmüyorum.........
Ve Kişilerden Şikayetci Başta A.Y. 16 A.Y.nin Arkadaşı İ.O. 16 diğer İsimler O.Ç. A.D. ve A.İ Yaşları Bilinmiyor.
Şİmdi A.Y. İ.O. Tutuklandı Ortada Delil Yok Dna Yok Sperm Yok verilen tarihler tutarsız kilitlenen kapı benim değil dediği face adresinin onun oldunu kabul etmeyen ama o adresten A.Y. e mesaj atan ağustos başında tanımadığı O.Ç. isimli şahıstan tehdit alıyorken ve o şahsın verdiği adresi kullanan Mağdur Sözde o adres onun değilya nasıl oluyorsa 6 Temmuzda A.Y. e mesaj atıyor Yalan Bİr düzüne ifade ile bu 2 genç tutuklandı Her ikiside okuyor Ve okullar Açılmak üzere Şİmdi Bu kız Senaryo yazmış Eski Pisliklerinide örtmek için A.Y. i kurban seçmiş Peki BU genç Yapmadım Diyor Kızım Bana dedi diyor öle diyince yapmadım diyor Yemin ediyor hüngür hüngür ağlıyor Dediğim Gibi Bu kızın Saplantıları ortaya çıkıcak die kendine kurban yaptı bizim genci kabul etmediği adrese 4 martta foto yuklemiş BAna bu adresi tanımadım O.Ç. verdi diyor ağustosta diyor Bizim A.Y. ile tahmini 15 16 haziranda tanışıyor oda faceden dediğine göre haziran sonunda ilkkez orda görüyor...... ve en önemlisi eve gitmiş kendini parmakları ile muayne etmiş patladığını hissetmiş ya bunu bana biri anlatabilirmi Bu kızın 14 yaşında olduna eminmiyiz yoksa doğudan bu şehre geldiğinde kimliksiz olarak gelmiş buradamı kimliğini çıkarmışlar yaşa bak bilgiye bak fizikden bahsetmiyorum fotolardan hiççççç bahsetmiyom bi fotosunun altında yazan şu bu elbise ve saçla burda 40 yaşındayım şaka şaka dio diğer fotoda bu fotodaki annem teyzem şakaaa malsef ben diyor ve bir sürü dalavere benim anlamadım konu şimdi şu kız 17 yaşındayım diyor küçük dersem konuşmaz benle die öle dedim diyor kandırdım diyor burda sanık aldatılmış sanık mahdurmu oluyor aynı zamanda mağdur sanıkmı ikiside sanık ikiside mağdurmu bunu bana bir açıklarsanız çok sevinirimmmm
bu konu hakkında bir şeyler sölücek varmı acab aaranızda ben bu kanunu çözemedim kızmı mağdur yoksa kandırılan iftiraya uğrayan sanıkmı mağdur yokse ikiside hem sanık hem mağdurmu
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku