Umarım bu sitede sizlerden yardım ve tavsiye alabilmem mümkün olabilir. Bu gerçekleşse de gerçekleşmese de sorunumu yazdığım bu satırları okuma zahmetinde bulunan herkese peşinen teşekkür ederim.
2008 yılında evlendim. Evlendiğimde bir reklam ajansında modellik yapıyordum sık sık İstanbul' a stüdyo çekimlerine gidiyordum. Fazla para kazanan birisi değildim. Şuanki karımla o yıllarda tanıştım ve evlenmek istiyordu benimle ve ben de düzgün bir aile hayatım olsun istiyordum ve onunla evlendim. Aradan tam 3 yıl geçti. Karım evliliğimizin ilk aylarında aşırı derecede kıskançlık yapmaya başladı. Sürekli aldatılma korkusu yaşadığını söyledi bana. Ben de buna önlem olsun , içi rahat olsun diye cep telefonumu 24 saat açık ve salonda hemen yanımızda tuttum , email adreslerimin şifrelerini verdim, hiçbir kadına kafamı çevirip bakmadım. Geçer bunlar evliliğimiz ilerledikçe diye sabrettim ama geçmedi. Hatta bu durum bence klinik bir vakaya dönüştü artık. Karımın kıskançlıkları hastalık derecesine ulaştı ve artık iş çığrından çıktı. Önüne geçemiyorum artık. Tüm yaşamım kontrolü altında, hiçbir bayan arkadşım yok, rehberimde bayan ismi bile yok artık, işimi yıllar içinde kıskançlıklar yüzünden bırakmak zorunda kaldım, karım huylanmasın diye dışarı çıkarken parfüm bile sıkmıyorum, hatta artık saçımı bile taramıyorum. Hayat şeklim tarzım işim herşeyim değişti. Ben özüm değişti. Ama hala inanılamayacak kadar kıskanç. Bunu engellemek için psikoloğa bile gitti ama fayda etmedi. Artık boşanmak isitiyorum ama maddi durumum iyi değil. İşimi kaybettim ve sadece modellik yapabilirim. Yani fiziki güzellik dışında elle tutulur bir üniversite diplomam veya bana iş bulmamda yardımcı olacak bir bilgi birikimim yok. Sanırım karımdan boşanmak istersem önce tedbir ve sonra yoksulluk nafakası ödemek durumunda kalacağım. Size komik gelebilir bu rakam ama en azından boşandıktan sonra hayatımın ilk 6 ayı 100TL ödemek bile beni zorlayacak. Karımın maddi durumu iyi hatta varlıklı diye bilirim. Boşanmak istediğimi öğrendiği zaman çılgına dönceğinden ve dünyayı başıma geçirmek için çaba sarfedeceğinden eminim. Yardım ve yönlendirmenizi bekliyorum içinde bulunduğum bu durumdan kendimi kurtarabilmek için. İstediğim tekşey evlenmeden önceki yaşantıma geri dönebilmek.
Anlattıklarınızdan kendinizden çok taviz verdiğinizi anlıyorum. Tabi doğruysa.
Benim nacizane tek bir önerim var. Kısasa kısas. Eşiniz kıskançlıkları ile sizi nasıl bunaltıyorsa, aynı şekilde sizde ona aynısını yapın. Sizi nasıl bunalttığını ona yaşatın ki yaptıklarından vazgeçsin.
Umarım bu sitede sizlerden yardım ve tavsiye alabilmem mümkün olabilir. Bu gerçekleşse de gerçekleşmese de sorunumu yazdığım bu satırları okuma zahmetinde bulunan herkese peşinen teşekkür ederim.
2008 yılında evlendim. Evlendiğimde bir reklam ajansında modellik yapıyordum sık sık İstanbul' a stüdyo çekimlerine gidiyordum. Fazla para kazanan birisi değildim. Şuanki karımla o yıllarda tanıştım ve evlenmek istiyordu benimle ve ben de düzgün bir aile hayatım olsun istiyordum ve onunla evlendim. Aradan tam 3 yıl geçti. Karım evliliğimizin ilk aylarında aşırı derecede kıskançlık yapmaya başladı. Sürekli aldatılma korkusu yaşadığını söyledi bana. Ben de buna önlem olsun , içi rahat olsun diye cep telefonumu 24 saat açık ve salonda hemen yanımızda tuttum , email adreslerimin şifrelerini verdim, hiçbir kadına kafamı çevirip bakmadım. Geçer bunlar evliliğimiz ilerledikçe diye sabrettim ama geçmedi. Hatta bu durum bence klinik bir vakaya dönüştü artık. Karımın kıskançlıkları hastalık derecesine ulaştı ve artık iş çığrından çıktı. Önüne geçemiyorum artık. Tüm yaşamım kontrolü altında, hiçbir bayan arkadşım yok, rehberimde bayan ismi bile yok artık, işimi yıllar içinde kıskançlıklar yüzünden bırakmak zorunda kaldım, karım huylanmasın diye dışarı çıkarken parfüm bile sıkmıyorum, hatta artık saçımı bile taramıyorum. Hayat şeklim tarzım işim herşeyim değişti. Ben özüm değişti. Ama hala inanılamayacak kadar kıskanç. Bunu engellemek için psikoloğa bile gitti ama fayda etmedi. Artık boşanmak isitiyorum ama maddi durumum iyi değil. İşimi kaybettim ve sadece modellik yapabilirim. Yani fiziki güzellik dışında elle tutulur bir üniversite diplomam veya bana iş bulmamda yardımcı olacak bir bilgi birikimim yok. Sanırım karımdan boşanmak istersem önce tedbir ve sonra yoksulluk nafakası ödemek durumunda kalacağım. Size komik gelebilir bu rakam ama en azından boşandıktan sonra hayatımın ilk 6 ayı 100TL ödemek bile beni zorlayacak. Karımın maddi durumu iyi hatta varlıklı diye bilirim. Boşanmak istediğimi öğrendiği zaman çılgına dönceğinden ve dünyayı başıma geçirmek için çaba sarfedeceğinden eminim. Yardım ve yönlendirmenizi bekliyorum içinde bulunduğum bu durumdan kendimi kurtarabilmek için. İstediğim tekşey evlenmeden önceki yaşantıma geri dönebilmek.
Sayın Symantec Eror
Evet bende evvela geçmiş olsun diyorum.
Gerçekten hoş olmayan bir durum, benim tavsiyem sabır etmekten başka bir çareniz yok, işi biraz zamana bırakın zaman ve sabır en iyi ilaçtır.
Ayrılmayı siz isterseniz nafaka ödemek durumunda kalırsınız, eğer karşı taraf isterse siz nafaka ve tazminat dahi alabilirsiniz.
Bu arada her türlü belgeyi toplamaya çalışın, mahkeme belgelere göre karar verir.
Müteahhitzede olmamak için de bana danışabilirsiniz M.T xxx.xxx.xx.xx
Konu Abdullah Yaman tarafından (25-08-2011 Saat 17:58:45 ) de değiştirilmiştir.
Sebep: Reklammı yapıyorsunuz
Taviz verdiğim doğru. Evet ama ben buraya tüm bunları , verdiğim tavizlerin ne kadar yanlış olduğunu ve ne kadar yanlış işler yaptığımı duymak istediğimden yazmadım. Bu tavizleri vererek hatalar yaptığımın zaten farkındayım. Zaten asıl hatayı en başında yapmışım. Asla evlenmemeliymişim!
Sanırım aslında cevabı da aldım. Tüm bu olanlara , hakılılığıma ve maddi durumumun elverişsizliğine rağmen karımdan boşanmak istersem nafaka ödeyeceğimi öğrendim. Ne kadar acı!! Keşke evlenmeseydim demekten başka birşey gelmiyor elimden.
Buarada cevaplayan ilk arkadaş cümlesinin sonuna. "Tabi anlattıkların doğruysa" diye bir cümle yazmış. Samimiyetle söylüyorum bu cümle beni çok rahatsız etti. Hatta sinirlerimi bozdu. Nasıl bir fantezi geliştirmem gerekir ki zihnimde böyle birşey canlanırayım ve nasıl bir sapıksal boş bir zevk sahibi olmalıym ki bunu doğru olmadığı halde hiç tanımadığım insanlara fantezi olsun diye yazayım. Burada yazdıklarımın doğru olmadığını düşünecek kadar paranoyaklaşmış zihinsel bir yapının da bana yardım edebileceğinden kuşkuluyum artık. Neden yalan söyleyeyim ki! Yani yazdıklarım neden yalan olsun ki! Ne kazanacağım ki yazdıklarımın yanlış veya yalan olmasıyla! Nasıl bukadar paranoyakca düşünebiliyorsun! Nasıl bu kadar sadece yardım isteyen bir insan gözüyle bakmayıp da kafanda şüpheler acabalar amalar dolu zihni sinir bir yaklaşım sergiliyorsun.
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
go to this web-site
17-06-2025, 15:32:57 in Kredi Kartları ve Bankacılık Hukuku