Senelik izinde iken ben de dahil olmak üzere iş yerinde ki arkadaşlarımdan bir konuda savunma istenmiş bende işe başladığım gün itibariyle aldım.Şu şekilde ki;

Sn. ..... ......
Şirketimizin almış olduğu ve yapılan personel toplantısında tarafınıza tebliğ edilen talimatta; personelin iş yerindeki mesailere sabah giriş saatlerini yazarak imza altına alınması istenmişti.Yapılan incelemede 27.04.2011 tarihinden bu yana mesai takip defterini imzalamadığınız ve şirket kural ve talimatlarına uymadığınız tespit edilmiştir.Söz konusu kural ve talimat ihlali ile ilgili savunmanızı yazılı olarak mesai bitimine kadar yönetime ulaştırmanızı önemle rica ederim.

09.08.2011

....... ..........
Genel Müdür

Bu şekilde yazılmış.İşin açıkçası imza da atmıyordum çünkü kimse atmıyordu,bende önemsemedim.Tarafınıza tebliğ edilen denilen kısımda yazılı olarak değilde sözlü olarak tebliğ edildi.Birde benim mesaim 12 de bitiyor 12 ye kadar yazabilirim değil mi ? bu arada ne şekilde birşey yazmalıyım yani daha önce hiç başıma gelmemiş bir durum açıkcası o yüzden yardımlarınızı bekliyorum...