Sayın Kırcalı öncelikle iyi çalışmalar diliyorum.Bir süredir beni oldukça düşündüren bir olayı sizle paylaşmak ve sizden tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum.
> Müvekkil 2004 yılında sigortasız olarak ek iş çalıştığı inşaat dış cephe kaplama inşaatın asansör boşluğundan düşüyor.Şişli etfal hastahanesinde 27 gün yoğun bakımda kalıyor ve bu süreçte bir dizi ameliyatla bel ve bacak bölgelerine 6 adet platin takılıyor.Yaklaşık 2 yıl boyunca evde yatıyor.belindeki platinler nedeniyle askerliğe elverişsiz kabul ediliyor.
> Kuruma 2005 yılında bvaşvuruda bulunuluyor.Kurum 2007 yılında sonuçlandırdığı raporda tanık ifadelerinin aleyhte olması ve sigortasız oluşu nedeniyle iş kazası olup olmadığını tespit edemiyor.Ancak soruşturma sırasında şirket sekreterinin de sigortasız olduğunu belirliyor.
> Sekreterin sigortasız oluşu ve inşaatı 17.04.2004 tarhinde kapattığını bildirmesine rağmen olayın 26.04.2004 tarihinde olması yalan tanıklardan birinin şahsı tanımadığını söylemesine rağmen tanıklardan birinin o kişinin şahsı tanıdığını beyan etmesi bu olayın iş mahkemesinde iş kazası olarak tespit ettirebilmemizi sağlar mı acaba?
> Bütün bunlar haricinde yapmam gerekenler hakkında fikirlerinize ihtiyacım var
> Kolay gelsin. Saygılarımla