merhaba,

bir kaç gün kadar önce öncülüğünü 2 kişinin çektiği 7-8 kişilik bir grup tarafından müşteri olarak bulunduğun bir restoranda (çalışan ,sorumlu/işletmeci, çevredeki tanıdıkları ve samimi müşterileri tarafından ) darp edildim,şahidim yok tek başımaydım , darp neticesinde grup tarafından oturduğum masadan içerisinde işim ile ilgili belgelerim,laptop bilgisayar ve cep telefonum olan çantadan uzaklaştrıldım ve ellerim arkada olacak şekilde alıkonuldum ve yere yatırılmak suretiyle engellendim ayrıca işletmenin müşterileri başta olmak üzere çevredeki en az 70-80 kişinin önünde çok ağır hakaretlere ve iftiralara maruz kaldım (sarkıntılık vs) kesinlike cep telefonuma ulaşmam, ve kendimi kurtarmam mümkün olmadı kimin çağırdığının bilmediğim polis ekiplerinin olay yerine ulaşması neticesinde polis nezaretinde acil servise götürüldüm burda görevli acil servis doktoru tuttuğu raporda sadece göz polikiliğinden alınacak kati raporun yeterli olacağını kendi tuttuğu geçici raporunda belirtmiş , oysaki darp edilmem esnasında gözle görülür etkileri olmasada vücudumun farklı yerlerinden darbeler aldım ve bunun neticelerini hissetim , ayrıca psikolojik anlamda çok zor anlar geçiriyorum , çalıştığım şirkette sorumluluklarımı yerne getiremez bir durumdayım bütün bu olanlara rağmen ADLİ raporu yazan göz dokturundan işgörmezlik raporu alamadım fakat işim ile ilgili bu olaydan sonra meydana gelen gerek fiziksel gerek sinirsel / ruhsal / psikolojik sorunlar nediyle ciddi anlamda performans kaybı yaşamaktayım ( gözüm şişti,morardı , ve dikiş atıldı) (iş yerimdeki amirim tarafından performans kaybı nedeniyle uyarıldım) ben yazılım uzmanı olarka çalışmaktayım dolayısıyla gün boyu bilgisayar karşısında matematiksel hesaplamalar , hassas kodlamalar ile uğraşma yükümlülüğüm var kati raporu yazan doktora özellikle bu durumu belirtmeme rağmen kendisi iş görmezlik raporunu yazmak istemedi (darbe alan gözümde görmede aşırı bulanıklık var , sosyal,günlük hayatta ve özellikle iş yaşantımda bunun sıkıntısı çok büyük oranda yaşıyorum) bu durumda hem doktorun tavrı hemde yaşadığım darp olayı neticesindeki hukuki haklarım nelerdir lütfen bu konuda bilgisi olan arkdaşlardan yardım bekliyorum

saygılarımla...