öncelikle herkese merhabalar ve iyi çalışmalar;
başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.şanlıurfada bilgisayar satışı yapan bir işyerinde çalışmaktayım.bundan yaklaşık 1 yıl önce işyerimiz işyerimize gelip giden ve değeri 15tl 20 tl gibi bilgisayar parçası alan bir şahıstan 4 adet bilgisayar aldı.işyerimize gidip geldiği için bizde kendisine güvenerek bilgisayarları aldık.daha sonra bilgisayarları bize satan şahısla polisler iş yerimize geldi bilgisayarların çalıntı olduğunu söyledi bizde karşı gelmeden bilgisayarları polislere teslim ettik.işyeri çalışanı olarak bilgisayarları ben aldığımı söyledim ve polislerle gidip ifade verdim.8 ay sonra mahkemeye çağrıldım ve ifade vermek için mahkemeye gittim hakim karşısına çıktım ve hakim bana kızarak bidaha seni burda görmeyim dedi ve gönderdi ancak uyap a üye olduğum için uyaptan bir mesaj aldım ve 22,09,2011 tarihine duruşma verilmiş acaba niçin çağrııldım tekrardan ve davanın sonucu ne olur.bilgilerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim.herkese şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar..