Merhabalar, amca kızıyla 4 yıl nişanlı kaldıktan sonra 7 ay önce evlendik.bana olan ilgisizliği ve soğuklugu neticesinde ve bilgisayarı fazla kullanması nedeniyle şüphelenerekden bilgisayara takip programı kurarak gunluk pc basında neler yaptıgını kayıt altına aldım. aldım ve gözlerime ınanamadım. ben işimle mesgulken kendısı erkeklerle sohbet muhabbet özel hayatımızı onlara anlatıyor.nitekim bunlarda yetmedi günlük tuttugunu gördüm ve günlükde okuduklarımla 2.şoku yasadım meğer bu beni hiç sevmemiş sevmediği yetmemmis benden nefret ediyormus ailesinin zoruyla beni kabul etmiş kac kez vazgecmek istemiz lakin annesi tarafından durdurulmus. sonuc itibariyle ben bunları gorunce kendısıne soyledım ve kendısı benı ıstemedıgını gercekten de sevmedıgını sevmeyecegını soyledi ve ayrıldık. yalnız ailesi budurumu kabul etmiyor ve o na söz hakkı vermiyorlar ailesine bunları soyledıkten sonra daha konusma hakkı verılmedı ve vermıyorlarda. suan ki pozisyonda beni sucluyorlar kızlarını baskı altında bırakarak bosanmak ıstemedıgını beyan edıyorlar ama kız tum yakın akrabalarına istemediğini haykırsa da ailesi kabul etmiyor .. benım burda ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum..