2008 yılında Danıştay kararı ile onanmış bir davam var (657 DMK 125/E-g Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketler) memurluktan çıkarılma cezası aldım ve danıştay temyiz de onandı.
Sakarya 2.İdare Mah. kararında red gerekçelerinden birincisi geçmiş sicillerimin olumsuz olmasından dolayı idi, bununla ilgili olarak karardan sonra (Danıştay kararı) 2006 yılında çıkan disiplin affı ile ilgili olarak eskiden aldığım disiplin cezaları dosyamdan çıkarılmadan soruşturma raporuna yazılmış bundan dolayı 83 olan sicil nota rağmen olumsuz gösterilmiş, geçmiş sicile ilişkin bilgilerde davalı idarenin hata yaptığını öğrendim ve davalı idare bununla ilgili tarafıma sehven silinmemiştir diye yazı verildi. Davalı idareden aldığım yazıya istinaden Sakarya idare mahkemesine yargılamanın yenilenmesi amacıyla dava açtım. İdare mahkemesi 2577 sayılı idari yargılama usulü kanununun 53. maddesinde yazılı sebeplerden ve koşulların bulunmadığı gerekçesi ile reddetti.
Danıştaya temyiz başvurusunda bulundum. Soruşturma aşamasında sicile ilişkin bilgileri hatalı ve gerçeğe aykırı düzenleyenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Şu anda bu kişiler hakkında savcılık valilikten soruşturma izni için gerekli başvuruyu yaptı ve idare disiplin soruşturması açmış bulunmaktadır.
Bundan sonra nasıl bir yol izleyemeliyim ve danıştay temyiz aşamasında adli yargıdan lehime nasıl bir karar çıkması gerekiyor.
Bu dava için 4 yıldır uğraşıyorum. Dava başlangıcında 2 avukat tuttum ama gereken savunmayı yapamadılar ve artık kendim çabalıyorum. bölgemde idari yönden bilgi alabileceğim iyi bir avukat bulunmamaktadır. Bu konuda yardım istiyorum. teşekkür ederim.