Arkadaşlar herkese merhaba. İstifa edeceğim birkaç gün içinde. Öncelikle belirteyim ki sözleşmem 21.09.2011 tarihinde sona eriyor.
Bulduğum dilekçe örneklerine dayanarak kendimce bir dilekçe hazırladım. Şu şekilde yazdım dilekçemi:

Özel ............ İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne,

İstanbul

............................................ adresinde bulunan işyerinizde 22/09/2008 tarihinden bu yana asıl görevli aylık ücretli sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan 01/09/2011 tarihinde ayrılmak istiyorum. Ayrılmak istediğim 01/09/2011 tarihine kadar tüm yasal haklarımın saklı kalmasını talep ediyorum.
Gerekli işlemlerin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Tarih
Ad-Soyad
Adres
İmza

Sorularım:
1- Şu andaki ev adresim sözleşmede geçen adresten farklı. Bu dilekçede yazacağım adres sözleşmemdeki adres mi olmalı, yoksa şu anda oturduğum ev adresini yazsam da olur mu?

2- Ayrılacağım tarih olan 01.09.2011 tarihine kadar Haziran maaşını, Haziran ayı ek dersini, Temmuz maaşını ve Ağustos maaşını hak ediyorum. Tüm bu ödemelerin yapılması için "Ayrılmak istediğim 01/09/2011 tarihine kadar tüm yasal haklarımın saklı kalmasını talep ediyorum." ibaresi yeterli midir, yoksa tüm bu maaş ve ek ders ibarelerini açık açık yazmalı mıyım?

3- Dilekçeme TC kimlik numaramı yazmam gerekiyor mu?

4- Dikkat etmemi önereceğiniz başka bir nokta var mı?

İlgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim...