Biz Adana'da ikamet ediyorduk, babam ise Ankara'da çalışıyordu, arada eve geliyordu...Sonra biz geçen sene haziranda Ankara'ya taşındık ben annem ve kardeşim. Ne yazıkki babamın başka bir kadınla uzun süreli bir ilişkisi olduğunu öğrendik annem ve babam ayrılmadılar çünkü annemin maddi hiç bir geliri yok 2 çocukla nereye giderim parasız ne yaparım diyordu katlanmaya çalıştı ama evde sürekli tartışmalar oluyordu babam kadını bırakmıyordu.Kendisi haksız olduğu halde anneme şiddet uyguladı bir kaç kez.Öyle ki karakola bile gittik eve polisler geldi ben de tanık olarak gördüklerimi yazdırdım.Babam anneme şiddet uyguladı annemde kurtulmak için babamın yüzünü tırnağıyla çizdi ama annemde görünürde birşey olmadığı için polislerin götürdüğü doktor anneme hasar yok babama da hasar var raporu yazdı yani annem suçlu duruma düştü.Sanırım bir iki ay sonrada mahkemeleri var ikiside birbirinden şikayetçi olduğu için.En sonunda annemle Allah büyüktür diye adanaya geri döndük ama sizde taktir edersiniz ki annem çalışmıyor,ben ve kardeşim okuyoruz,ev masrafları...parasız olmuyor benim sormak istediğim;babamın üzerine hiç bir mal yok maaşıda yok halbuki kendisinin ankarada bir iş yeri var bir de arabası kendisi mobilyacı...Annem babamdan ayrılmadan nafaka davası açabileceğini söyledi yeni yasalara göre...ama zina suç sayılmadığı için herhangi bir ceza verilmeyecekmiş hem babama hemde o kadına eyer annem nafaka davasını açarsa hakimin kararı ne olur biz ne yapabiliriz, hukuki haklarımız neler?