Evimi 01,05,2010 tarihinde kiraya verdim.. Kiracı ödemelerini düzensiz yaptığından ben kiraladığım evin sahibine karşı mağdur oldum.. Daha sonra aidat ve yakıt borçlarını ödemediğinide öğrendim. 2010 Kasım kirasını ödemedi, sonra 2011 Şubat kirasının yarısını (?) ödedi. Her ikisi içinde ihtarname çektim. Hatta 2. ihtarnamede ihtiyacımda hasıl olduğundan kontrat sonu tahliyesinide istediğimi belirttim. Tebliğ edilip edilmediğini bilmiyorum. Noterden şerhlerini yazdırmadım. Evi kiralarken tahliye taahütnameside almıştık. Fakat emlakçı kiranın başlangıç tarihiyle aynı güne tarih attırmış. Bu siteden o tahliye taahüdünün geçersiz olduğunu öğrendim. Avukat bir arkadaşımın önerisi ile. 10.05.2011 tarihinde İcra Dairesinden Tahliye talepli ödeme emri Alopost la gönderdim. Süreyi bir hafta geçti. tebliğ edilip edilmediğini ve parayı yatırıp yatırmadığını öğrenmeye gidicem.
İtirazı yoksa ve para yatırmadıysa hangi mecriye ne davası açayım?
Şu an 2 çocukla evsiz kaldık. ev tutmak içim kira gelirimden başka gelirim yok.. oda yok eşyalar bir kömürlükte ben bir arkadaşımdayım.. dava açıcağım hakime maduriyetimi belirtsem ne kadar faydası olur. Eşyaları haczedeyim etmesinede. Evin tahliyesi çok daha acil ve önemli. En erken nasıl ve kaç günde tahliye ettirebilirim. Saygılarımla