sayın site yöneticileri ve hukukseverler ; oğlum %50 oranında eğitilebilir zihinsel engellidir.
oğlum balıkesir ili firdevs hatattoğlu ilköğretim okuluna 6 boyunca gitti. fakat oradaki sorumsuzlar yüzünden oğlumun naklini başka yer aldım benim sorunlarım ;
a.) okul müdürü oğlum okul bahçesinde oynarken oğlumu kucağına alarak (7 yaşında) 2.kata odasına götürerek "baban seni dövüyormu, annen seni dövüyormu" diyerek üstünü çıkartarak darp izi arıyor. oğlumda eve geldiğinde annesine anlatıyor.
b.) oğlum okulda yediği yemekten zehirlendi. fakat elimizde rapor olmasına rağmen hiç kimse gıda zehirlenme olduğuna inanmadı. okul revirinde tutanak tutulmuş kustuğuna dair fakat o haldeyken okul servisine bindilip eve gönderiliyor.
c.) oğluma okulda yapılan sağlık müdahalelerini istedim. bana 09.01.2011 tarihli göz tarama fişi göndermişler. belirtilen tarih pazar gününe denk gelmekte olup, evrakın üzerinde daksiille oynama yapılıp değiştirilme yapıldığı çıplak gözle belli olmaktadır.
d.) oğlumu başka okulun alt sınıfına nakil ettirdim. ben şikayet ettim diye özürlüler kanuna göre servis vermeleri gerekirken "planlama" yoktur diye yazı yazdılar.
e.) il milli eğitim müdürlüğü taraf tuttuğu için "tekrar dilekçe yazarsam savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını" belirten bir yazı gönderdiler.
f.) oğlum o okula gittiği 6 ay içinde 2 kelime öğrenemedi, yeni okulunda 3 tane hikaya kitabı okuyup yazabiliyor.
g.) okula gidip oğlumuzun başına ne gelirse gelsin bize haber verilmesini istediğimizde "biz bütün olaylarda haber verirsek akşama kadar işi gücü bırakıp tüm velileri ararız dediler.

sayın yöneticiler ; bu anlattıklarım daha yarısı değil fakat çok uzun olduğu için özürü dileyerek savcılığa başvursam ne çıkar. ben dilekçe hakkımı ve bilgi edinme kanununa göre 11 dilekçeme bilgi vermedikleri için savcılığa suç duyurusunda bulundum. savcılıktan başka hangi yolları başvurmam gerekli. savcılıktan ne çıkar. saygılarımla