İnternette araştırmama rağmen bir tane konu ve başlık göremedim.
Artık son çarem.Ne yapacağımı bilmediğim için Aile avukatımız mecvut fakat biryerlere danışmadan onu da meşgul etmek istemiyorum ilgilenen olursa memnun kalacağım

Güzel sanatlar fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim ders işleyişlerimiz biraz farklı bilgisi olan var diye ümidediyorum.

Bir hoca tarafından sürekli olarak şahıs değil toplu olarak psikolojik baskı, hakaret görüyoruz aynı zamanda dalga geçiliyor aşağlanıyor ve korkuyoruz. Sesimizi çıkaramıyoruz
bir keresinde hocayla diyaloğa geçmeye çalıştık bir küfür yemediğimiz kaldı "Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsun lan" cümlesiyle karşılaşıp sinirden çıldırma derecesine geldim farklı şekillerde bir çok arkadaşımda bu tarz laflara maruz kaldık.
Dün yaşadığımız olay ise bizi çileden çıkardı. İş tesliminde bize paspartu isteyeceklerim bütünlemeye kalacaklar, çerçeve istediklerim ise geçer not alıp geçecekler diye pişkin bir sözle karşılaşık hem kahkaha atark gülerek aşağlayarak verilen bir tepkiydi bu algılayamadık. Ailemle daha görüşmedim ne yapabilirim yasal olarak hakkım varmı bilmiyorum ve korkuyorum mezun olamazsam diye mimlenirsem diye. Önce dediklerini yapıyoruz daha sonra ben bunu demedim olmamış diye inkar edip duruyor sürekli böyle devam ediyor.

Okuyup bilgisini paylaşana teşekkür ederim... İyi günler saygılar. Hukuki yönden hakkım varmıdır tüzükte saçma sapan bir tane haklı olduğumuz nokta yok ses çıkarsak uzaklaştırma alıyoruz anlayamadım.