Önce konu hakkında kısa bi özet geçip sonra sorularımı sormak istiyorum...

Özel bir bankada çalışıyorum ve emekli sandığından yararlanıyorum yani ssk lı değilim.Yaklaşık bir buçuk yıl önce anne ve babamın da benim üzerimden sağlık yardımlarından faydalanmasını istedim gerekli evrak listesini gönderdiler bende hepsini tedarik ettim yalnız benden bağlı olduğu ildeki tüm tapulardan anne ve babamın onlarında anne ve babasının kaydı olup olmadığını yazılı olarak istediler.Biraz mantıksız gelmesine rağmen ben bu yazılarıda almaya çalışırken sandıktan bana ailemin benimle aynı yerde ikamet etmediklerinden dolayı olumsuz sonuçlandı diye yazı geldi.bende tekrar annemi ikna edip yanıma taşınmasını sağladım ve ikametgahını yanıma aldım tüm tapu yazılarınıda alıp tekrar gönderdim.Şimdide bana sözlü olarak bu evrakların kitabına uydurulmuş olduğunu ve yine olumsuz olabileceğini söylediler.henüz cevap gelmedi.

Eğer cevap yine olumsuz olursa sandığa karşı nasıl bir dava açabilirim.Çünki benim herhangi bir yasadışı hazırladığım hiç bir evrak yok istedikleri gibi araştırabilirler.Yada ben kendi iş yerime nasıl bir yolla emekli sandığından çıkıp sgk ya geçmek istediğimi iletebilirim.Bu emekli sandıklarının sgk ya devri galiba 2 yıl daha uzadı yanlış bilmiyorsam.

Birde ben bu konularda iş yerimin üzerine gidersem beni işten çıkartabilirler mi.yada ben bu konuda hakkımı vermedikleri için dava açıp tazminatımı alıp işten çıkabilirmiyim...