Geçen yıl kpss için 2 arkadaş dersaneye başvurduk ben aynı yıl evlenecegim ve hazırlıklarımın oldugu için sınava iyi hazırlanamayacagıma kanaat getirdim.kayıtta 1000 tl senete imza attık.diğer arkadaşım çıkmak istedi dersane yetkilileri ile görüşüp 200 tl para ödedi senetini aldı çıktı.ben birkaç gün sonra gittim durumumu yetkiliye izah ettim.para vermeden çözmek istedim ama yetkili banada 300 tl öde iptal edelim dedi.hatta bu bedeli daha sonradan geldiğinde kullanırsın not ediyorum pc ye dedi.ben o parayı kartla ödedim makbuzu hala evde.ama seneti ogün alamadım daha sonra alırsın dediler gdip almadım da,ben önceki yıllardan da bu dersanenin ögrencisi oldum sorunsuz ödedim borçlarımı.aradan 9-10 ay geçti bugün cebime msj geldi.gecikmiş bıorcunuzla ilgili yasal takibe geçilecektir.avukat vs.görüşün diye. 1.si bana bu zamana kadar en uıfak tel.uyarı vs gelmedi.ben derslere 5-6 defa girdim yoklama fişlerinde gittigim gün sayısı belli.şuan yetkili kimseyi aramadım ama nasıl bir yol izlemeliyim danışmak istedim.ben ders.kısa bi süre gittim bana görede fazlasıyla bi mebla zaten ödedim.ama sırf senetim orda diye bunu kötüye kullanabilirlemi.cvplarınızı bekliyorum.tşk