narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünde çalıyorum. kokain maddesini kullandığım şüphesi ile hakkımda adli ve idari soruşturma açıldı, açığa alındım adlı tıpa kan ve idrar örneği verdim ve evimde arama yapıldı. evimde bana ait olduğu tespit edilen hiç bir şey çıkmadı, ancak ev araması sırasında ev arkadaşımın benden habersiz evde uyuşturucu kullandığını öğrendim ve evden kendisine ait olduğunu söylediği bir miktar kokan maddesi çıktı, arkadaşım verdiği ifadede açıkça uyuşturucunun kendisine ait olduğunu ve dışarıdan bir torbacıdan aldığını söyledi ve bundan kimsenin haberi olmadığını sadece evde yanlız olduğu zamanlarda bu maddeyi kullandığını söyledi. eğer adlı tıptan kanımda ve idrarımda uyuşturucu madde tespit edildiğine yönelik rapor çıkarsa ihraç olur muyum. yoksa bir alt cezası olan 24 ay kıdem tenzili mi alırım. (daha önce bir kez nöbette çelik yeleğimi giymediğim için kınama cezası verilmişti başkada disiplin cezam yok). sorumu yanıtlarsanız çok memnun olurum. teşekkürler......