Iyi günler.ben sekiz yıllık evliyim.mühendisim.eşim öğretmen ve 6 yaşında bir oğlum var.eşim benden ayrılmak istiyor.gerçekte aramızda şiddetli bir geçimsizlik var.fakat ben çocuk yüzünden devam etmek istiyorum.fakat eşim yinede boşanma davasını açacağını söyledi.
Aramızda yaşadığımız tartışmalarda bütün maddi gücümü ele geçirmekle tehdit ediyor.elime geçen maaş şu an net 3500 tl.bunun ne kadarını alabilir.ev ve araba onun üstüne.bu evi almadan önce ben evlenmeden önce sahip olduğum evi sattım.bunları evlendikten sonra edindik.ayrıca ben her ay 350 ytl eski eşimede nafaka ödüyorum.
Eğer bana dava açarsa bende kendisine dava açmayı düşünüyorum.sebebi ise 7 senedir benden ayrı yatıyor.ilk başlarda çocuk sebebiyleydi daha sonra ise benimle uyuyamadığını söyleyip yatakları ayırdı ve yılda 3-4 kez oda benim zorumla ilişkiye giriyor.bu sebeble kendisine dava açıp tazminat istiyebilirmiyim.bunu hakime nasıl kanıtlarım.bu şekilde boşanma davasını ben kazanabilirmiyim.çocuğun velayeti bana verilirmi.