nişanlım bir ay önce bir parfüm dükkanında işe başladı ve bir hafta çalışıp bu iş yerinden bazı sebepler dolayısıyla ayrıldı.iş yerinde 17 yaşında bir kızla beraber çalışıyordu.bende nişanlımı arada bir dükkana görmeye gidiyordum.bu gidişler sırasında kız,nişanlımı benimle beraber diye zaman içinde kıskanmış ve etrafta ki esnaf sahibi arkadaşlarımıza da nişanlımı kötülüyormuş,işte bunlar bir ay içinde ayrılırlar falan diye.bu bir hafta içinde nişanlımın telefonu ve tacı çalındı.işten çıktıktan iki hafta sonra dükkanın önünden geçerken tacı,kızın kafasında gördük ve almaya gittik,nişanlım yinede dedi ki yarın alırım tacımı,akşam yemek yerken kızdan mesaj geldi gelip üç kuruşluk tacını al falan diye alaycı,bizde gidip tacı aldık,çıkarken kız bana Allah sana kolaylık versin bu kızla gibi laflar etmeye başladı.biz yine bir şey demeyip dükkandan çıktık.akşam kız yine nişanlımı aramış beş defa bizimki de açmamış ve bana söyledi bu kız beni arıyor diye,ben aradım sonra kızı hemen kapattı birinci çalışta sonra mesaj gönderdim kızım sana kaç defa dedim bizi rahatsız etme diye mesaj çektim.sonra nişanlımla mesajlaşmışlar.ilk kız küfür etmiş sonrada nişanlım ona.kız sonra beni aradı;nişanlımı bana kötülüyor işte bu kız çok yalancı sen çok iyi bir insansın o sana hiç yakışmıyor diye.bende bu seni ilgilendirmez dedim bizi rahatsız etme yeter.ertesi gün yine dükkanın önünden geçerken 2 arkadaşımızla konuştuğunu gördük bu kızın ve bizi dükkana çağırdı,dükkana girer girmez de küfürlere başladı ve dükkan sahibinin sevgilisi de dükkanda o da küfürler etmeye başladı bize karşı ve parfüm şişelerini atmaya başladılar bize.dükkanda kamera sistemi yok sadece yan dükkanda var ama o da göstermiyor.neyse ben hemen çıkıp 155 i aradım ve dükkanın önünde beklemeye başladık ekip geldi ve hala agresif tavırlarına devam ettiler bana karşı boynuz işareti falan yapıyorlar bunu niye içeri almıyorsunuz diye ekiplerin üstüne yürüyorlar.ben sakinliğimi koruyorum 15 dk. sonra dükkan sahibi ekiplerin önündeyken direk üstüme gelip beni tehdit ediyor ve küfürler ediyor.sonra ekiple beraber karakola gidiyoruz.diğer tarafta rapor almaya gitmiş hastaneye ama ne bir vurma var benim tarafımdan ne de bir dokunma.karakoldan çıkıp bizde rapor almaya gittik atılan parfüm şişelerinden nişanlımın bileğinde çatlak çıktı bende de el ayası içinde yine küçük morluk vardı ve ikimizde kati doktor raporlarımızı aldık.karakola döndük ve diğer şahıslar ifade veriyordu,kız 17 yaşında olduğu için yanında 2 avukat vardı ve ifadesinden sonra onu çocuk şubeye götüreceklerdi.ardından biz ifade vermeye geldik ve onlar ifadelerinde işte gelip dükkanı bastılar küfürler tehditler ettiler rafları dağıttılar saçımı çekti tokat attı falan demişler.bizde doğruları söyledik bizi dükkana çağıranın onlar olduğunu küfürleri tehditleri edenlerin onlar olduğunu parfüm şişelerini üstümüze fırlattıklarını ve devamında da dışarda yine agresif tavırlarına devam ettiklerini anlattık.3 ü benden ve nişanlımdan şikayetçi bizde nişanlıma o üçünden şikayetçi olduk.kasten adam yaralama ve iş yerine ızrar yazıyordu,şüpheli ifade tutanağında.biz birde olay yerinde orada olan bir arkadaşa şahit olarak ifade verdirdik.dükkanın önünde beklerken gelişen olayları gören dönerli bir mobese kamera var görüntü kayıtlarınıda istedim ve izledim ama olay dışında ki her dakikada kamera görüntüleri normal dönüyorken benim üstüme yürüdükleri olay anında kamera tam 6 dk. hiçbir olayın olmadığı bir yere sabitlenmiş.ben yine de bu görüntüleri de istedim.bu olay sonunda ne gibi bir ceza alırız acaba?sabıkam yok ve avukat tutmaya gerek var mı acaba ve ne zaman tutabiliriz?daha 10 gün önce olan olay bu herhangi bir duruşma kağıdı falan gelmedi daha?