1,5 yıldır devam eden bir davam var.ilaç deposu ile.ellerinde çeklerim vardı çeklerin hapis cezası olduğu için benden senet istediler ancak meğerse çekleri zamanında mahkemeye vermedikleri için zamanları geçmiş ve ellerinde bulunan ipoteği bu çeklerle satamadıkları için benim cahilliğimden yararlanmak istediler ancak ben senet vermedim sonra bir baktım senet çıktı meydana benim imzama benzer bir imza vardı ve bu senet karşılığı çeklerim bankaya iade edilmişti. itiraz ettim ve 1 yıldır git geller sonucu imza örneklerim alındı ve atk bilir kişi uzmanına gönderildi imza benim daha önceki çeklerimle ve örnek imzamla karşılaştırıldı ve imza benim çıkmadı.ancak karşı taraf yargıtay kararları gereği imzayı iki bilir kişi incelemelidir bunu kabul etmiyoruz biz türkiyenin en büyük bir şirketlerinden biriyiz güvencemiz olmasa çekleri iade etmezdik zaten senetteki imzada benzerdir deyip imzaların istanbul atk ya gitmesini istedi hakim kabul etti.bu arada bir avukatım yok çünkü bunu karşılayacak durumum yok ve hakim beni konuşturmuyor bile.ben ağzımı açmaya çalışsam sana onu mu sordum diyor.daha öncede böyle bir davam oldu yine imza benim çıkmadı onları da verdim mahkemede hakim hanım önemsemedi bile ancak karşı tarafın avukatı ne dese evek avukat bey haklısınız deyip kabul ediyor.neyse benim için atk ya gitmesinde sorun yok ancak atk en az 6 ay sonra sonuç gelir diyorlar ancak ben bu arada eczane açmak istiyorum çok güzel bir yer buldum kaçırmak istemiyorum ancak ipoteklarim olduğundan açamıyorum.bir avukatla görüştüm bana dediki tedbiren geçici olarak icraları kaldırtabilirsin dedi.dilekçe yadık birlikte ancak hakime hanım öyle şey olmaz deyip sonucu bekleyeceğiz sonuç gelmeden icralar kalmaz dedi ve reddetti.bu ayın 30 unda tekrar davam var acaba ne yapabilirim?elinizde icranın geçici olarak kaldırıldığına dair bir örnek karar varmıdır bunu bana yollayabilir misiniz belki örnek larak gösterip maduriyetimi anlatabilirsem haim bu kez kabul eder.zaten 1.5 yıldır haksız yere mağdur oluyorum ve 1.5 yıldır bankalarla hiç bir işlem yapamadığım için kendi eczanemi açamıyorum.bilir kişi raporu haklılığımı kanıtlıyor.atk yı beklersem bulduğum yeri kaçıracağım ve var olan ve ödemekte olduğum diğer borçlarımı ödemekte zorlanacağım.lütfen yapabileceklerim hakkında yardım edermisiniz.şimdiden teşekkürler....