Eşimin eski eşi, eşimin kendi hattından kendisine açmış olduğu telefon görüşmesini ben açmışım gibi gösterip 2 tanede yalancı tanık bularak hakkımda savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve savcılık tarafından hakkımda dava açılmıştır. Şikayete konu olan saatlerde kendi hattımdan şikayete konu olan tel numarasını aradığımı gösteren Turkcell tel dökümlerini çıkartıp sunmama, bunun yanında eşimin de muhabere yoluyla savcılık makamına göndermiş olduğu ‘’telefon eşim tarafından değil benim tarafımdan açılmıştır’’ yazılı beyanı olmasına rağmen savcılık makamına yapmış olduğum yalancı tanıklıkla ilgili olarak savcılık makamı ‘’kovuşturmaya yer yoktur’’kararı almıştır. Aynı delillerle ağır ceza mahkemesine yaptığım itirazda aynı şekilde olumsuz olarak sonuçlanmıştır. Hakkımda açılan dava halen sürmektedir. Bu konuda;
1- Eşimin annesinin evinden eski eşini aramış olduğu telefon hattını aynı saatlerde kendi hattımdan da aradığımı gösterir Turkcell kayıtları
2- Eşimin ilgili savcılığa resmi yolla (muhabere) yoluyla yollamış olduğu ‘’Telefon eşim tarafından değil, tarafımdan açılmıştır’’ beyanına rağmen savcılığın vermiş olduğu bu karar doğrumudur?
(Bunun yanında ağır cezanın savcılığa gönderdiği karar bana halen tebliğ edilmemiştir ki bunu da ilgili makamları arayarak öğrendim.)
Bir başka konuda İstanbul’daki mahkemede ifademiz alındıktan sonra 3 ay geçmesine rağmen karşı mahkeme ifadeler gelmedi diyerek davayı 3 ay sonrasına atmıştır. Oysaki buradaki mahkeme ye takip amacıyla gidip görüştüğümde ifadenin alındığı günden 1 gün sonra onaylandığını ve karşı tarafın ekranına düştüğünü söylemiştir.

Bu konuda bilgi ve yardımlarınızı rica ediyorum. Ayrıca bu yalancı tanıklar hakkında başka ne yapabilirim.

Saygılar