Marka haklarına tecavüz
Antalyada çalıştıgım isyerine avukatlar ve jandarma nezaretinde baskın yapılıp markalı mallar a el konuldu.
Dukkan sahibi patronum orada bulunmadıgından hazırladıkları tutanaga imzami istediler ben de o an dusunemeden imzalamıs bulundum(ancak dukkanın-patronum olan sahsın adına- vergi levhasınını da tutanakla birlikte teslim ettim).
Ben tamamen el konularak gorurulen malların hesabını isverenime verebilmek adına imzaladıgımı dusunuyordum.
Ancak 4 5 ay kadar sonra tarafıma antalya 3.asliye ceza makkemesinde dava açıldıgını ogrendim isyerinden de tutanak duzenlenmesinin 1 ay sonrası cıkarıldım.
Su anda istanbuldayım dava gunu 29 mart benim antalyaya gidebilecek imkanım su an yok,bu konuda ne yapabilirim ve ne gibi hukuki yaptırımlar ile karsılasabilirim buradan bir mahkeme aracılığı ile ifade verebilirmiyim?
İlginize simdiden tesekkur eder calısmalarınızda basarılar dilerim. saygılarımla gurkan damar