merhaba;
bir yakınımın başına gelen durumu aktarmak istiyorum ve bilginize ihtiyacım var.
özel bir şirkete bağlı güvenlik görevlisi olarak çalışmakta ,site güvenliğinden mesul.görevi gereği kartsız siteye kimse alınmıyor. bir kat sakini kartını unutmuş güvenlikten geçemiyor ,eşi arabadna iniyor güvenlik lobuna geliyor adam araçta ,kadın kartı olmadığını geçmek istediklerini söylüyor ancak içeri alınamaycakları kendisine bildiriliyor kadın sakin bir şekilde arabaya dönüyor .ardından aracı kullanan kocası arabadan iniyor.sen benim karıma nasıl hakaret edersin diyor böyle bir durum kesinlikle yok.kendisinede aynı durum bildiriliyor. ancak kat sakini görevliye sen kim oluyorsunda beni içeri almazsın diyor.gereken açıklama yapılıyor daha sonra adam duruma sinirleniyor ve görevliye ana avrat başlıyor küfür etmeye ,karşı taraf uyrıyor görevini hatırlatıyor ancak adam devam ediyor hakaretlerineve sonuçta kat sakini güvenlik görevlisine tokatı yapıştırıyor hakaretleri eşliğinde... tokat karşısında görevli şaşkın bağırmaya başlıyor durumu gören diğer bir güvenlik görevliside adama saldırıyor ancak yakınımın bilgisi dışında aniden gelişiyor durum ardından tokatı yıyen yakınımda o anki tokatın da etkisiyle adamı dövemeye başlıyorlar.arkadaşı ile birlikte,ardından karakolluk oluyorlar.2 tarafta biribirinden davacı oluyor.dayak yıyen adam darp raporu alıyor,şeker ve kalp hastası olduğunu tutanağa bildiriyor.karakolda yakınım tehditlere maruz kalıyor.şimdi dava süreci ortalama ne kadar sürede başlar ,bu durumda güvenlik görevlisinin ceza yaptırımı ne olur ?hapis cezası ,para cezası ne gibi durumlara maruz kalır ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..iyi akşamlar.