Başlıkta demek istediğim şudur;Bir otelde Ön büroda yani resepsiyonist olarak çalışıyorum.Bir otel olduğundan 24 saat açık.Üç kişi çalışıyoruz bu 24 saatlik dilimde ve buranın boş kalmaması gerekli.Normalde haftanın 4 günü 8'er saat çalışıyorum,diğer iki çalışma arkadaşımın izin kullandığı bir günde 12 saat çalışıyorum.Yani haftanın 2 günü 12 saat çalışmış oluyorum.Bir günde kendi iznim oluyor.Haftada 56 saat çalışıyorum.Resepsiyon görevlilerinden başka kimse bu şekilde fazla çalıştırılmıyor.Gördüğüm tüm otellerde(2 ve 3 yıldızlı otellerde) resepsiyon görevlilerinin çalışma saati hemen hemen aynı yani fazla çalıştırılıyorlar.Diğer yerleri bilmiyorum ama benim hakkım ödenmiyor.Haftalık 45 saati baz alırsak azami olarak fazla mesai süresi yıllık 270 saat olmalı diye biliyorum.Yıllık iznimi saymazsak yılda 460 saat karşılığını almadan fazla çalıştırılıyorum.Forumda benzer konulara rastladım ama öğrenmek istediğim işyerinin 24 saat açık olmasından ötürü böyle bir şeye hakları olup,olmadığıdır.Yok ise nasıl bir yol izlemeliyim?