3 Yıl kadar önce o zamanın parasıyla yaklaşık 6500 tl lik (ev kiramı ödemek için) bir alışveriş yaptım.Sitenin adı SHOBBO.com. Daha sonra ürün gelmeyince öğrendim ki benim gibi birçok insanı bu site mağdur etmiş. Maddi açıdan çok sıkıntılı bir dönem geçiriyor olmam ve psikolojik bunalıma girmem sebebi ile bu siteye ölümle tehdit mesajı gönderdim. Aslında bu mesaj en son mesajımdı.Çünkü daha öncesinde defalarca mail atmama ve telefonla aramama rağmen ulaşamamıştım.Paramı geri kurtarabilir miyim derdindeydim. Olaydan yaklaşık 1 sene sonra hakkımda fiziksel görünümü bozarak ağır tehdit etmek suçu ile hakkımda dava açılmış. Aslında ben mağdur olmuşken suçlu duruma düştüm.Hakim davayı , dava açan vatandaşın gelmemesi sebebiyle erteledi.40 yaşındayım. ne yapacağım ne edeceğim? 4 çocuğum var. Avukat tutmak gerekiyor mu? Maddi durumum da yok.Yazılardan okuduğum kadarıyla ücretsiz avukat olabiliyormuş. Burdan bana akıl verecek birileri çıkarsa çok sevinirim. Ne ceza alırım muhtemelen ? Aylardır sıkıntılı yaşıyorum. Teşekkür ederim.