25.11.2010 tarihinde Turkcell İletişim Merkez'inden aldığım Blackberry 9300 telefonum 30.11.2010 tarihinde arıza yaptı KVK garantili olduğu için KVK Kozyatağı bölgesine götürdüm ve alalı 5 gün olduğunu sıfırıyla değişmesini istedim. 2 hafta sonra telefonun parçasının değiştiğini tarafıma mesaj yoluyla bildirdiler, daha sonra ki görüşmelerim sonucu telefonu sıfırıyla değiştiremeyeceklerini söylediler. Ataşehir Kaymakamlığı Tüketici Heyetine başvurdum ve kararım telefonun değişmesi yönünde çıktı. Belgeyi alıp KVK'ya götürdüğüm zaman 1 hafta sonra tekrardan telefonla arandım ve bu kararın telefonu aldığım yer Turkcell İletişim Merkezini bağladığını söylediler. Tekrar gidip kararı KVK'dan alıp telefonu aldığım yere götürdüm ve 3 haftadır KVK ile görüştüklerini söylüyorlar. Bugün son konuşmamda bizi icraya verin böyle tahsil edin gibi bir cevap aldım. KVK ve Turkcell devlet kararına karşı geliyor ve kararı sallamıyorlar. 3 aydır telefonu kullanamıyorum ve alalı 5 gün olduktan sonra telefon arıza yaptı. Bu mağduriyetimi ne şekilde çözebilirim. Tüketici Heyetine tekrardan gittiğimde Kadıköy İcra Müdürlüğüne vermem gerektiğini söylediler. Bunun için ne şekilde bir yol izlemem gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var. 3 aylık mağduriyetimi ve telefon paramı ne şekilde icradan tahsil edebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.