Öncelikle herkese şimdiden verebilicekleri bilgi için teşekkürler.Ben 120 daireli bir siteye denetmen oldum denetmen olarak site giderlerini denetlemeye kalktıgım daysa site projelerinde tamamlanmamış işler olduğunu hatta yapılan işlerin fatura landırılmadığı nı gordum fakat meblalar faturalandırılmayıp sadece gıder makbuzları kesildigi icin suan da bilmiyorum yanlısmı dusunuyorum ama site yonetimine toplanan aidatlar var ama resmı olarak bir firmaya odeme yok dogal olarakta ben denetci olarak bile nereye ne kadar yatırılmıs gercek is bedelleri nedir bilemiyorum ki demınde bahsettigim gibi yapılan islerde de eksikler var ve buna istinaden bu isler bitirilmeden yeni bir isletme projesi cıkarıldı ve onun ucretlerı toplanılmaya baslandı bu islemler ne kadar yasaldır hatta odemelerini yapmayan katmalikleri hakkında icra takıbı baslatılacagı ile ilgili bir yazı asılmıs sıteye toplanan ucret yıllık 150,000 tl lik bir meblaya tekavul etmektedir denetmenin sonradan toplanmaya calısılan isletme projesini durdura bilme yetkisi vamıdır ? cunku yonetim daha bitmemis 1. isletme projesinin hesabını veremeden 2. bir isletme projesine girmeye calısmaktadır simdiden yorumlarınız icin tesekkurler