Ankara Valiliğine hitaben 11.11.2009 da şu dilekçeyi verdim : 1990 yılından bu yana adıma imarlı ve tapulu olan 30709/4 ada/parselde bulunan arsam Keçiören Belediyesince iptal edilerek haberim ve muafakatım olmadan yerine 6671 parselin verildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Yeni tapumu aldım. Beyan değişikliği için Keçiören Belediyesine gittiğimde arsamın değerinin metrekaresi 50 TL'den 8,55 TL'ye düşürüldüğünü gördüm. Etik olmayan bu uygulamanın iptal edilmesini arz ederim. dedim. Ankara Valiliği il mahali idareler müdürlüğü, Keçiören Belediyesinden gelen yazı doğrultusunda 28.01.2011 de bana şu cevabı gönderdi : Yapılan inceleme sonucunda, 30709/4 ada/parselin sosyo kültürel tesis alanı kullanımında olan KOP parseli olduğu, 2002 yılında tescili yapılan Ovack mahallesi imar uygulaması neticesinde sağlık alanı kullanımında olan KOP parseline hisselendirildiği, 02.01.2009 tarih ve 1 nolu yevmiye ile tescili yapılan imar uygulaması ile konumu ve kullanım şekli aynı olan 90231/1 ada/parsele hisselendirildiğinin tespit edildiği,Gazi KÖSE'ye ait olan 14 metre kare hisse,ilgili sağlık tesisi yapılacağı zaman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacağı bildirilmektedir. denilmektedir. İSTEĞİM : Şu andaki yerim 8,55 değerinde, eski yerim 50 değerinde olması nedeniyle, bu cevaba nasıl/ne şekilde bir itiraz dilekçesi yazayım.