Ocak 2010 tarihinde bir ev satın aldım.Evi aldığım kişi ev sahibinin kardeşi anlaşmamıza göre 2 ay evde oturacak karşılığında kira bedeli almayacaktım.Fakat1 ay i.inde ben tedbir amaçlı noter yoluyla ihbarname çektim.2ay sonra anlasmamızda oldugu gibi evde oturan sahiş evi bosaltmadı.Ve kira bedelide vermedi ihbarnameye güvenerek 6 ay bekledim.6Ayın sonundada bi gelişme olmayınca tahliye ve kira bedeli mahkemesi acarak hakkımı aramaya calıstım.bu mahkemenın sonucundada bisey elde edemedik vea aynı şekilde 4 sefer daha mahkeme acıldı ve son mahkemede sahis benım ona 3bınlara borcum oldugunu ve buna karsılık bır yıl evde oturacagız dıye anlastıgımızı soyledı hıc bı sekılde boyle bı durum yok ve elınde bunu ıspatlıyacak hıc bısey olmamasına ragmen hakım duruşmayı sureklı ertelıyor. Avukatta bize bıze yapıcak hıc bısey yok diyor ve bıze haksız kazanç davası acmamızı soyluyor.Bizde actık Simdi benim sormak istediğim biz nereye gidiyoruz ben kendım kırada oturuyorum ustune kredı oduyorum kendı evım olmasını ıstedım ama sonuc ortada yapabılıceklerım hakkında benı bılgılendırırsenız cok sevınırım. Son Olarak sahıs ıkametkahının baska bı adrese almıs mahkemeden gıden kagıtlarda gerı gellıyor ((((