merhabalar
benim şikayetim digitürkwebtv hakkında olacaktı.
ben 17 kasım 2010 tarihinde sezonluk lig tv paketi aldım ve 130 lirayı kartıma 10 taksit şeklinde geçti ancak tabiki digitürk bu parayı bankadan peşin alıyor ve bana 130 tl'lik tek online fatura gönderdi.
bu aldığım paket sezon başı yani ağustosta satışa çıkan bir paketti başka seçeneğim olmadığı için sezon başı fiyatını verip kasım ayında almıştım
fakat aradan 1 ay geçti ve digitürk web tv yeni kampanya yapıp 2. yarı için bir paket çıkardı ve buna basketbol ve ingiltere maçlarıda dahil 90 lira fiyat koydu
benim aldığım 130 liralık pakette ise sadece türkiye ligi vardı ve üstelik daha 1 ay önce almıştım sezon başı değil hem ağustostan bu yana izlemediğim maçların parasını veriyorum hem de
yeni paketlerinde Türkiye futbol ligi+basketbol ligi +İngiltere ligi var 90 lira ben 130 liraya sadece Türkiye ligine bakıyorum

müşteri hizmetlerini aradım ve eski paketimin iptalini ne kadar süre izlediysem sadece onu kesmelerini ve ücretin karttan iptalini istedim temsilci bana iptal olduğunu ve ücretinde karttan iptal olacağını söyledi .
bunun üzerine ben de iptal olduğunu düşünerek 2, yarı paketini 90 liraya satın aldım
fakat yaklaşık 1 aydır her hafta arama yapmama rağmen beni hep kaydınızı yapıyorum sizi arkadaşlar arayacaklar diyip kandırıyorlar ve ilk paketim hala iptal değil
ve aynı firmadan aldığım bu 2 paketlede şu an trabzon -fenerbahçe maçını izleyemiyorum çünkü yaptıkları site çökmüş durumda birkaç arkadaşımda şu an hiçbir yayın izleyemiyor çünkü bu maçı günlük olarakta satıp 3000 kişik servere 10000 maç satıyorlat ve site çöküyor üyeler siteye bağlanamıyorlar diye düşünüyorum özellikle büyük maçları bu durumdan ötürü izleyemiyoruz o maçlar için alıyoruz zaten izleyemedikten sonra niye parasını ödeyelim
bu kadar rezaletten bıktım ve resmen aptal muamelesi görüyoruz ve soyulduğumu hissediyorum telefonlarımıza kimse çıkmıyor çıksa da aynı cevabı alıyoruz lütfen bu durumda ne yapılmasını gerekir sizlerden saygılarımla rica ederim