Hani olur ya bazen, tam mide ile kalbin arasındaki yerde kuru bir sıkışma hissi oluşur....öyleyim....yanında da bi porsiyon leş kafa yapısı....oooooh, süper!
Bu genel forum çok iyi....ben Midas'ın hizmetçisi, bu forum da kuyu....bağır bağırabildiğin kadar....
Zaten bi de iş olayı bekliyorum...4 aydır ha oldu ha olacak çıldırmak üzereyim...röh!...bu sanal genelev işi de iyice illet etti beni ayrıca...bi de bi kedimin ensesindeki kıllar döküldü....iki ayrı mahkemem devam ediyo....spermiograma girmem lazım....saçlarımı 4 senedir kesmediğim için kafamda yaralar oluşuyo...kırık kemiklerim sızlıyo....hergün açlıktan binlerce çocuk ölüyo...vs vs....ööööööööööööööf!!!!!
beyin ütüledim biliyorum pardon....neyse, içimi kustum biraz iyi geldi....
Tüy DökülmesiAlopesi,Alopecia-Atrichia)
Deride yangı,egzama vb.bir hastalığa yada deri parazitlerine bağlı olmaksızın kılların ve tüylerin kendiliğinden dökülmesi haline Alopesi adı verilir.
Alopesi,doğumsal yada edinsel olabilir.Alopecia'da ise, Annedeki iyot noksanlığı,annenin gebelik döneminde viral hastalık geçirmiş olması,hipofiz bezi bozuklukları ve yavrunun sinirlerinde fonksiyonel bozukluklar sonucu meydana gelir..Atrichia'da ise,kalıtsal bir faktör nedeniyle kıl kökleri kısmen yada tamamen yok olur.Buna karşın Alopecia congenita'dakıl kökü mevcut olmasına rağmen doğumda geçici bir kılsızlık bulunur..Sonradan olan Alopecia,A.diffuza (bütün vücutta kıl dökülmesi) ve A.areata (lokal kıl dökülmesi) formlarında ortaya çıkar..
A.diffuza,derinin ve kıl follikülerinin beslenmesinde meydana gelen bozukluklar ile ilgilidir.Bazı enfeksiyon hastalıklar(gençlik hastalığı)mide-barsak yangıları,bazı zehirlenmeler(köpeklerde talyum zehirlenmeleri)sonucu meydana gelebilir..
Lokal kıl dökülmesi,genellikle mekanik etkilerle oluşmaktadır.(tasma ve zincir uygulaması,sürtünme,tırmalama vb)
Ayrıca adrenalin enjeksiyonu da, kılların kırçıllaşmasında ve dökülmesine yol açabilir..
Simetrik (çift taraflı)olan kıl dökülmeleri de(deride oluşan bazı sinir felçleri)köpeklerde görülür.Hormonal dengesizlik,tiroid vb.sorunlarda da köpeklerde kıl dökülmesi gözlemlenebilir.
miş... sevgili adaşım, kediniz için internetten bulabildiğim bilgi bu kadar...
saçlarınız için iyi bir berber biliyorum, oraya yönlendirebilirim isterseniz.
Berber bi yana (ki kesecem saçları yakında...şaka maka rasta oldu doğalından...kafamda resmen saç kütükleri var) kedim için buldukların için çok sağol...hayır işin boktan tarafı, bizim veteriner abla ameliyat oldu gidemiyoruz...başka bi doktora da gitmek istemiyorum....(bu arada pörtek el sallıyo, sağol diyo)....
Harbi yalnız maaşallah hizmetler ganiymiş! on parmakta 11 marifet hesabı...
Resmi de değiştirmişiz...garip geldi ilk baktığımda....bi de ben becerebilsem bi resmimi upload edebilmeyi....
Sayın Baylar,
İkinizi de tebrik ediyorum ))) Sayın Seral, nedendir bilmem, insan öflerken o diyafram bir esner bir esner, öfün fsi bitmez bir türlü, uzaaar gider. bir işe yarasa bari. ne gezer.. giderken yanında o bunaltıyı yanında da götürmez üstelik.
sular durulduğunda deneyin bakın, o f"ler uzayamaz olacak.
Harbi yalnız Esin Hanım, f bi türlü bitmek bilmedi...bunaltıyı da almadı....e ne poka yarar bu öf?!?!.....esnemek gibi...vardır bi amacı (diye düşünüyorum)...ama yok ya durdum düşündüm de, hani iğrenç hissettiğinde "ÖF BE!" dersin ya?.....işe yarıyo....yani en azından deşarj oluyo bünye....ya da en azından benim ki bi nebze ferahlıyo yani...
hadi şimdi hep beraber!.....ÖÖÖÖÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!
(kapalı uyuma)
not: şebnem ferah'ın son zamanlarda "can kırıkları" mı "cam kırıkları" mı onu dinledim....ben şu sıralar eifel 65'in "too much of heaven" şeysini dinliyorum sapık gibi....
ve!....şimdi neden ticari müzik piyasasında arzın aşırı fazla olduğunu iyicene anladım ..herkes o kadar farklı tellerden çalıyor ki olmamasına imkan yok!!!
ben de çaliim....white zombie-electric head part 1. (katil olmamak için sinirini sert müzikle yatıştırmak olayı)
ve!...enteresandır...annem yumuşak klasik müzik sever....hani vivaldi, bach tipi gıygıycılar...babam ise mussorgsky, rachmaninoff türü dangır dungur hastasıdır....ben de pedere çekmişim.....ablam da anneme....
böyle zamanlarda (yani öfün fsinin uzadığı zamanlarda) -ki ben bizzat bu dönemimi yaşıyorum- içinde aşk iyilik acı insanlık vs vs vs olan herşeyden kaçacaksın
"dont worry be happy"den başlayıp, "boşver boşver arkadaş başka bulursun"la devam edip, "manda yuva yapmış söğüt dalına"da noktayı koyacaksın. (ben bu manda durumundan öteye geçmeye hiç girişmedim) [:p]
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku