merhaba
2009 yilinda bir laptop aldım.Garantisinin bitmesine ortalama 1 yil var. Urunumun dvd-rw sorunlu oldugundan garantiye gönderilmesi için satın aldıgım firmaya cizik dahi olmadan teslim ettim.
Ürünümü Msi yetkili servisi olan Ankobilgisayarın takip sisteminden kontrol ettigimde 23.12.2010 da sisteme kayıt oldugunu gereklı işlemlerin yapıldıgını ögrendim fakat ekranın kırık oldugunu not etmıslerdı. Arayıp sordugumda ekranda kırık oldugunu soyledıler.

Almıs oldugum fırmayı aradıgımda bır yanlıs anlasılma oldugunu soyledı. Fakat tekrar yetkılı servisi aradıgımda lptopun su an onunde oldugunu ve kırık oldugunu onayladı tekrar.

Firmaya direk gittiğimde halledeceklerını soyledıler. Isın uzucu yanı bu fırmayla 5 ay oncesındekı garantı kapsamında ıthalatcı fırma bozuk olan ekran kartımı yenısıyle degıstırılmesını soylemıs fakat bu fırma bana 2.el urun vermıstır. gereklı konusmalar yapıldıktan sonra ürünün bedeli aidesi yapılmıstır.

Simdi benim sormak istedigim konu;

1.Firma benden habersız kırık olan lcd ekranı değiştirmesi için yetkılı servise onay verip bu laptopu bana verebilir mi? ki boyle birseyı ben istemiyorum cunku ne yazıkkı fırmaya guvenmıyorum.

2. Ben ürünü kabul etmeyip para iadesinde bulunma hakkım varmı?

3. Eger bu hakkım varsa benden laptopu satmış olduklarında vermıs oldukları dış kutuyu isteyeceklerdir ama kutunun nerede oldugu bilinmiyor fakat ıcerısınde bulunan garantı belgesi orjinal faturası ve kullanım klavuzu elimde mevcut. Para iadesi etmemek için sadece bu dış kutuyu sebep gösterebilirler mi?